avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Anders Kringsjaa
CONTRIBUTOR **

Noen som bruker Logistra Cargonizer agent?

av Anders Kringsjaa

Hei.

 

Vi bruker cargonizer agent fra Logistra til alt vi sender ut av varer, men det er litt tungvint når cargonizer kun henter info fra kundekortet og ikke fra ordren siden vi har en del kunder som har flere forskjellige leveringsadresser.

Ser etter en løsning som gjør at all info som skal hentes fra VB til cargonizer blir hentet fra ordren og ikke kundekortet.

 

Er det noen her som har erfaring med å endre tabellene som info blir hentet fra, eller som også bruker VB + cargonizer agent som kanskje har dette oppsettet ferdig?

 

3 SVAR 3
magnusalex
PARTNER

av magnusalex

Hei! 

 

I Cargonizer kan man definere SQL-spørringer som henter denne type info, gitt at man har tilgang til administrasjonsbruker. Dette har vi løst for flere kunder, så ta gjerne kontakt om du ikke har fått det til. http://wican.no.

 

Med vennlig hilsen

Magnus, Wican Data AS

Anders Kringsjaa
CONTRIBUTOR **

av Anders Kringsjaa

Takk for tips, men nå har vi allerede en kobling mellom Logistra og VB. I følge Logistra kan dette fint endres, men da må det finnes et eksisterende skjema på hvilke tabeller infoen skal hentes fra, ellers må vi bare få tolket informasjonen fra noen som har erfaring med det.

arne fure
PARTNER

av arne fure

Hei.

Du kan høre med Bxsoftware. www.bxsoftware.no

 

De har kobling med Business og ulike Logistra moduler: