Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

Leverandører med flere bankkontoer

av Anonymous

Hei.

Vi sliter litt med at en del leverandører opererer med flere bankkontoer, og at vi ikke får vite hvilken bankkonto som benyttes før vi mottar fakturaen.

Nå må vi løse dette ved å lage en kopi av hver leverandør. Men problemet er at bestillinger ikke kan flyttes mellom leverandører, slik man kan på ordre/kundesiden, og dermed må man slette bestillingen og lage den på nytt. I tillegg vil jo all innkjøpshistorikk splittes mellom de to "tvilling-leverandørene".

Finnes det noen måte å legge inn flere bankkontoer, slik at man kan pense mellom disse på en gitt leverandør? Eller kanskje noen andre løsninger som er smidigere enn den vi må bruke nå?

 

 

1 SVAR 1
Aina Vedvik
PARTNER

av Aina Vedvik

Pr idag kan du ikke ha flere bankkonto på samme leverandør, så da er duplikater av leverandør en løsning.

Alternativt kan du endre bankkonto på leverandøren før betaling, dette er heller ingen brukervennlig måte men raskere enn å slette hele bestillingen for å starte på nytt.

Har du hørt med leverandør om du kunne forholde deg til kun en bankkonto for ditt kundeforhold, uavhengig av hva som står på fakturaen? Eller få en god forklaring på hva som trigger hvilken bankkonto, slik at du vet på forhånd hvilken leverandør som skal benyttes.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"