avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Landkoder

Hei. Når vi prøvekjører A-melding lønnsoppgave / sammenstilling av opplysninger for 2016, så kommer ikke landkodene fram. Det gjør de nok for lønnsmottakerne når de henter den ut fra altinn etter levering. Vi kan eventuelt se det i godkjent lønn, men vi burde også på dette nivået kunne se landkodene. Det har betydning for den enkeltes skatteoppgjør. I tillegg til at A-nummeret må være korrekt selvsagt.

3 SVAR 3

Re: Landkoder

Hei,

Dessverre ser det ikke ut til at det er noen andre medlemmer i Community som vet svaret på spørsmålet ditt. Hvis noen av dere som er medlem her i Community vet svaret så må dere mer enn gjerne hjelpe hverandre og legge inn svar.
Vi ønsker selvfølgelig at du skal finne ut av utfordringen din. Skulle du ønske support må du gjerne ta kontakt med din forhandler eller oss på Visma Support.

Savner du kontaktinformasjon til din forhandler, ta kontakt på kundesenteret@visma.no.

Med vennlig hilsen,
Ferdane / Support Lønn & HR

CONTRIBUTOR ***

Re: Landkoder

Hei! Nok et spørsmål om landkoder. I Knif Regnskap AS står vi for lønnsutbetalinger til misjonærer og bistandsarbeidere i 10 forskjellige land. Går det an å legge på bestemte landkoder på bestemte lønnsarter, eller må dette gjøres manuelt under faste transaksjoner (fane 4) på den enkelte ansatte?

Re: Landkoder

Du må nok det siste Rune:)