Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Med en elektronisk løsning kan du registrere kvitteringer fortløpende og se når de er godkjent.
se der ja, tusen takk!
Riktig det som Mats sier, det er rapporten "Utleggstrekk for skatt og avgift" som skal sendes i posten til skatteoppkrever hver termin, for dem som har ansatte med slike trekk.
Da ser det ut som jeg fant svaret selv at jeg må ta vekk bankkontonummeret under firmainnstillingene i Visma Lønn:Forskuddstrekk/påleggstrekk(Bankkonto)I dette feltet legger du inn bankkontonummeret som bedriften overfører forskuddstrekket/påleggstrekket til. Kan være blank hvis bedriften har bankgaranti eller sperret beløp for skyldig forskuddstrekk. Dersom du har kryss i feltet "Benytt andre kontoer enn angitt under Firmainformasjon" under Lønnskontosett, henter Visma Lønn opplysninger om bankkontoer fra lønnskontosettet.Merk: Du får melding hvis du ikke har registrert kontonummer i feltet "Forskuddstrekk/påleggstrekk ved utskrift av bankliste. Hvis du allerede har skrevet ut regnskapsbilag, uten at kontonummeret er registrert, må du kjøre både bankliste og regnskapsbilag på nytt for å få avsatt beløp til konto for forskuddstrekk/påleggstrekk.
Hei, Hvilket økonomisystem bruker du? Denne tråden er registrert på feil Community, men jeg kan flytte den:-) Mvh Renate, Visma HRM support
Nyttige lenker