avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Lønn

Finn informasjonen du trenger om Visma Lønn - innenfor alt fra A-melding, til lønnsarter, til ferie og fravær. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Recent topics

Hei. Et seminaropphold avsluttes med at ansatt tar seg fri og er videre på samme sted i privat ærend.Diettgodtgjørelse opphører når man avslutter seminar og ikke er i tjeneste hos arbeidsgiver lengre.Men hva med reisekostnader? Er dette helt innafor at reisen hjem dekkes fullt ut kanskje to døgn etter atseminaret er avsluttet? Hvordan gjør dere dette i praksis?
1 0
Hei! Vi skal endelig endre, så jeg skjønner hva dere andre prater om, når dere bruker 3 tall på en lønnsart.. Fant denne oversikten, noen som vet om en liste som er mer brukervennlig...? https://community.visma.com/no/software/produkter/visma-lonn/Brukertips/Lonnsarter/
4 0
Postet av
Hei! Vi har kunder hvor ledelsen vil ha alle lønnsslipper tilsendt i en samlet PDF-fil for godkjenning før utbetaling av lønn - og til eget arkiv. De vil ha dette på mail såklart (ikke i posten). Men lønnsslippene inneholder jo personnummer og kan ikke sendes på mail. Vi kan vel alltids kjøpe en høyere versjon av Adobe for å selv manuelt kunne legge på en passordbeskyttelse av et slikt dokument. Men det er tungvindt, og jeg mener at vi burde ha et valg ved utskrift av lønnsslipp fra Utskrifter, hvor vi kan velge vekk personnummer. Eller velge å legge et passord på filen som produseres direkte i Visma Lønn. Vi har prøvd å sende dem Registreringsjournal sorter per ansatt som godkjenningsgrunnlag, og den er for så vidt grei nok, men de vil likevel ha lønnsslippene også. Finnes det evt. en annen rapport som gir alle de samme opplysningene som i lønnsslippene, men som ikke inneholder personnummer? Takk!
17 11
Hei. Noen som kan fortelle meg hvilken konto som er korrekt i forhold til å få inn trekkpliktig del av bilgodtkjørelse (0,30 kr) riktig på avstemming av arbeidsgiveravgift? I brukertipset som ligger ute så står det kto 7100 samme som vanlig bilgodtgjørelse, men da kommer ikke dette med i avstemmingen. Har fått tips om konto 5500, men denne heter annen kostnadsgodtgjørelse og virker ikke helt korrekt. Dersom noen er sikker på hvor det skal føres så vil jeg gjerne høre fra dere. Takk
5 0
Postet av
Hei,Ønsker en fraværsrapport som sier:- Hvem er sykemeldt pr i dag, når første fraværsdag var, og sum fraværstid.
3 0
Postet av
Hei - spm gjelder Visma lønn. Vi har saldo på et par personer på feriepengelista i kolonnen "tidligere opptjent ikke utbetalt". Dette er en feil som har oppstått flere år tilbake i tid, og det er ikke reelt at personene har disse beløpene tilgode. Hvordan kan vi korrigere dette? I regnskapet er dette korrigert, men vi ønsker å få disse beløpene bort fra feriepengelista.
0 0
Postet av
Visma support HRM holder stengt torsdag 25. januar fra kl. 12.00 pga internt arrangement. Vi åpner til vanlig tid fredag 26. januar kl. 09.00.
0 0
Hei!Jeg skal registrere et nytt firma i Visma Lønn, og dette firmaet har ikke virksomhetsnummer (jeg finner i hvert fall ikke noe i brreg.). Skal jeg da legge inn organisasjonsnummeret når jeg skal registrere arbeidssted? Mette Nybakken
3 0
Postet av
Jeg bestiller lønnsoppgaver for utskrift på email, men de blir skrevet ut på papir til de med utenlandsk epostadresse. Hvorfor er det slik? Koster mye å sende dem i posten
0 0
Postet av
FInt om A06 skjema kunne bestilles på engelsk via Visma Lønn. Bistår utenlanske selskaper som må ha rapporten på engelsk, og da kan vi dessverre ikke bestille den i Visma Lønn.
2 0
Postet av
Medlemmer med flest løsninger
Relevante linker