avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Lønn

Finn informasjonen du trenger om Visma Lønn - innenfor alt fra A-melding, til lønnsarter, til ferie og fravær. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Ansatte kan i noen tilfeller kommer under skatte og avgiftsavtalen mellom Norge og USA. For å få dette korrekt i Visma Lønn må du gjøre følgende: Gå inn på ansatt, under "Forskuddstrekk og feriepengeopplysninger", hent frem via tabelloppsettkolonnen "Utenlands arbeidstaker (UTL1), kryss av i denne kolonnen. Bruk lønnsart med riktig a-meldingsnummer. Aktuelle nummer finner du ved å gå inn på "Grunndata / Lønnsarter / Inntektskombinasjoner" og i kolonnen "Spesifikasjon" i den blå søkelinja, skriv "%usa%". Du får nå opp aktuelle a-meldingsnr. Opprett så nødvendig(e) lønnsart(er) ut ifra ditt behov.
Hva slags rutiner hardere ved avventende sykmeldinger? Vi har en ansatt som har levert avventende sykmelding. H*n har fått tilrettelegging og har jobbet noe, men går ut i 100% sykmelding etter arbeidsgiverperioden.Har dere egen fraværskode for avventende sykmeldinger?Etter det jeg forstår (Infotjenester) skal ikke avventende sykmeldinger tas med i fraværsstatistikken selv om den etterfølges av 100% sykmelding. Da må den vel skilles ut med egen kode og kan ikke "omgjøres" til vanlig sykmelding slik jeg trodde.Noen som kan hjelpe meg med tips og råd i denne forbindelse?
Jeg trenger å få skrevet ut en enkel liste over alle ansatte, gjerne sortert på sluttdato. Noen som har et godt tips?
Ønsker en rapportsom viser arbeidsgiveravgift og skatt per måned og totalt på året.Gjerne terminvis også.
Hei,Jeg tenkte på følgende:Det kan være en fin måte å lage arbeidskontrakter direkte fra Visma Lønn, siden alle opplysninger ligger i Visma Lønn til å kunne lage en arbeidskontrakt.Så kan man tilpakke malen etter det man måtte ønske.Er dette en mulighet dere er villig til å se på?mvhBram Lemmens
Relevante linker
Lønnsforum Høst 2018
Påloggede brukere (310)