avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Lønn

Finn informasjonen du trenger om Visma Lønn - innenfor alt fra A-melding, til lønnsarter, til ferie og fravær. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Da får jeg bare innholdet i den tabellen jeg står i. Det jeg er ønsker er kombinasjonen av de to tabellene i dette skjermbildet.
0 0
Postet av
Hei Er det mulig å få å skrevet ut listen - fraværstilfelle med refusjon?Tenker da en liste med fraværsinformsajon på en linje og liste med refusjoner på linjer under.f.eksFravær 08.01.18-31.03.18 fraværs kode - refusjonsgrunnlag, fraværs% + annen relevant info.      Refusjon  fra dato - til dato - Refusjonsbeløp      Refusjon skjermbildet og oversikten gir veldig god info, men skulle gjerne kunne tatt den ut i pdf som dokumentasjon til revisor / andre interessenter. 
1 0
Postet av
Hei, en tidligere ansatt, skal nå jobbe som tilkallingshjelp. Jobb ett par dager i mnd og  det kan bli måneders opphold mellom hver gang.  Registrerer jeg følgende da:Ansettelseforforhold: ekstra/engasjementArbeidsforholdstype: ordinært eller frilanser,honorar mm?Avlønningstype: timelønnetSlipper jeg å melde ansatt og slutt dato for hver mnd? 
0 1
Postet av
Ved utskrift av a-melding bankliste fra periodiske rapporter stemmer ikke beløp forskuddstrekk mot terminoppgave (RF-1037B) skrevet ut fra termin/årsoppgaver. Beløp har stemt tidligere terminer men stemmer nå ikke termin 2 2018. Hvorfor?
1 0
Holder på med en lønnskjøring og ser at skattepliktig del av diett ikke blir overført korrekt inn i lønnssystemet fra Expense. Antar man må koble en akkumulator opp på lønnsart diett/sk pl del diett, lik det som ble gjort mht skattepliktig del km-godtgjørelse. Sikkert et dumt sp mål, men kan man bruke samme akkumulator som ved km-godtgjørelse?Eller må det opprettes en ny? 
0 0
Postet av
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (478)