avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Lønn

Finn informasjonen du trenger om Visma Lønn - innenfor alt fra A-melding, til lønnsarter, til ferie og fravær. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Vi har ganske nylig tatt i bruk Visma Lønn, og er stort sett fornøyd med det.MEN;Visma Lønn takler ikke fiskerinæringen med hensyn til aga-beregning!(Vi er lokalisert i sone 4a, men skal ut fra næringskode ha 5,1 % aga)Visma Lønn er ikke tilpasset fiskeri, og vår forhandler rapporterer at Visma mener vi ikke kan få "tilrettelagt system"Dette er IKKE tilrettelegging, men et lovbestemt rett som Visma Lønn har oversett.Vi forventer en snarlig korrigering av Visma Lønn slik at systemet takler det faktiske regelverket knyttet til beregning av arbeidsgiveravgift.
Har en ansatt som skal ha utbetalt lønn med inkl feriepenger. Hvilken lønnsart (4-sifret) skal jeg bruke?
Prøver igjen; Fagforeningstrekk kommer på interimskonto 1790 for en av våre ansatte... Dette har skjedd i april og mai, aldri tidligere. Har noen vært borti lignende?
Er det mulig å endre firmanavn i nedtrekksmenyen? Eller må det for alltid stå feil navn her når et selskap har endret navn?
HeiVi utbetaler kun feriepenger på juni måned, hvordan løser vi da med å få med trekke på 3,33 dagslønner. ?
Relevante linker
Påloggede brukere (374)