Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Disse problemer skal være løst med versjon 14.0
Jeg har også savnet funksjonen med å kjøre ut alle lønnsslipper for en ansatt for en bestemt periode, eller hittil i år.Det er ikke slik at Payslip for alle ansatte/bransjer/selskaper.Dette har vært en funksjon i alle tidligere lønnssystem jeg har brukt, og burde være en smal sak.Når kommer det?
Hvis du definerer den ansatte som timelønnet skal det ikke genereres fastlønn, kun timelønn. Da slipper du å gjøre det vedlikeholdet hver gang du gjør endringer på lønna til de ansatte.
Hei,Jeg foreslår at det i automatiske varsel-eposter, som for eksempel eposter fra "Visma Approval" om at du har en eller flere oppgaver liggende på flyt, inneholder en hyperlenke til https://approval.visma.net/ (eller tilsvarende) slik at man med ett museklikk kommer til riktig sted i visma sine systemer.Idéen er at man med en svært enkelt programeringsjobb reduserer terskelen for å faktisk gå inn og gjøre oppgaven når man mottar en varsel-epost. Jeg har brukt et konkurrerende system tidligere og der var det nettopp slike lenker i alle eposter for å lette arbeidsflyten til den ansatte.
Fra og med versjon 14 av Visma Lønn kan du angi redusert fastlønn dersom den ansatte er i permisjon eller permittering. I fanen "Ansattopplysninger" på den ansatte så er det lagt til et felt som heter "Angi % redusert fastlønn ved perm.": Dette feltet brukes dersom den ansatte er i permisjon eller delvis permittert, og skal motta redusert lønn. F.eks.: En ansatt i 100% skal i foreldrepermisjon. Under foreldrepermisjonen skal den ansatte få utbetalt 80% lønn. Stillingsbrøken skal forbli uendret, men for at fastlønn skal bli redusert så må feltet "Angi % redusert fastlønn ved perm" stå til 80. Da vil alle faste transaksjoner med fast transaksjonstype "Fast lønn" bli redusert til 80%. Feltet vil standard stå til 100% på eksisterende ansatte og ved oppretting av nye ansatte.
Nyttige lenker
Påloggede brukere (215)