Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

Betaling er ikke bekreftet mottatt av bank grunnet teknisk problem

av Anonymous

Hei, 

Vi har en kunde som har Fana Sparebank og vi remitterer via Nets. Vi har hatt remittering på kunden siden i sommer, og det har ikke vært endringer på avtalen. Når vi skulle sende betaling før helgen fikk vi følgende feil:

 

Betalingen PB7904452 er ikke bekreftet mottatt av bank grunnet tekniske problemer

Noen betalinger er ikke bekreftet akseptert av bank enten på grunn av tekniske problemer i banken eller problemer med betalingsinnhold.

 

Du bør følge med på status for denne betalingen og se om denne endres til akseptert av banken. Vennligst ikke send betalingen pånytt uten å sjekke med kundesupport i banken.
Hvis dette er første gang du bruker denne bankavtalen, kan denne feilen også indikere at noe er galt med SEPA-filinnholdet. Det kan være ugyldig avtaleinformasjon (organisasjonsnummer, avtale ID osv.).
Vennligst sjekk avtaleinformasjonen fra Visma.net AutoPay, webside Administrasjon og sammenligne dette med informasjonen du har mottatt fra banken.

 

Noen som har vært borti det samme? vi har prøvd å kansellere hele bundten, men kansellering av betaling ble også avvist av banken.

 

- Marie

1 SVAR 1
Gunn Herstad
VISMA

av Gunn Herstad

Hei

 

Ved meldinger om at filer ikke er mottatt av bank, eller at status ikke endrer seg fra Sendt til bank, ber vi om at det opprettes sak til Autopay slik at vi får sjekket status med bank før dere remitterer på nytt.

Denne dagen dere fikk denne avvisningen, var det problemer i filmottaket hos Nets. 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"