avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Ønskefunksjon: Egendefinerte delsummer/grupperinger på faktura, tilsvarende tilbud

Hei!

Når man setter opp et tilbud kan man lage delsummer og så dra ulike tilbudsposter til de ulike delsummene for å gruppere tilbudet på en best mulig måte.

Det hadde vært veldig kjekt å hatt muligheten for å gjøre det samme på en faktura, dvs. at man kan lage en egendefinert delsum/gruppe og så dra ønskede timer og/eller produkter inn under nevnte delsum.

2 SVAR 2
Highlighted

Re: Ønskefunksjon: Egendefinerte delsummer/grupperinger på faktura, tilsvarende tilbud

Hei, Espen!

Det er ikke mulig å presentere dataene på den måten på faktura, men vi ser på muligheter for det.

Du kan bruke grupperingsfunksjon for å vise timer, produkter og reiser gruppert per ønsket dimensjon på faktura. Det gjør du på fane Innstillinger på faktura - Gruppering av fakturaposter. Hvis du grupperer med vedlegg (setter en hake for vedlegg ved siden av gruppering av timer/produkter/reiser på samme side), vil dataene presenteres som du ønsker å vedlegget  - delsum først og så relevante poster under og så neste delsum osv. Se eksempel her:

https://support.severa.com/attachments/token/XuHkZju3s7DIW2sXVL9coGfet/?name=example_invoice.pdf 

 

Mvh, Maria

Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Re: Ønskefunksjon: Egendefinerte delsummer/grupperinger på faktura, tilsvarende tilbud

Hei Maria!

Takk for svar.  Håper det er muligheter for å implementere det!

Jeg er klar over grupperingsfunksjonen, samt muligheten for å presentere dataene i et vedlegg. Den muligheten er veldig kjekk å ha når en kunde ønsker/etterspør detaljert informasjon omkring f.eks. timebruk, selv om jobbtypene i utgangspunktet blir gruppert på faktura. Men selv med grupperingsfunksjon og vedlegg er fakturaen likevel nokså "låst" i presentasjonsformen.

Ofte ønsker vi, og ikke minst kunde, at faktura skal ligne mest mulig på tilbudet som ble gitt, slik at den både er gjenkjennelig og at evt. avvik/justeringer er veldig lett å se. Tilbudsmodulen i Severa er utrolig bra og fleksibel, og ethvert tilbud kan settes opp/spesifiseres etter en kundes ønske. Det hadde vært fantastisk om fakturamodulen kunne vært like fleksibel!

Kanskje kunne også et fakturautkast, rent layoutmessig, hatt muligheten for å "basere" seg på et gitt tilbud, slik at delsummer o.l. som ble benyttet i tilbudet automatisk står på fakturautkastet. Så er det nærmest bare å dra ulike arbeidstimer/produkter o.l. inn under de samme delsummene og deretter velge f.eks. gruppering av arbeidstimer på jobbtype hvis man ønsker det.

 

Mvh, Espen