avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Idar Aspmodal
CONTRIBUTOR *

Oversikt prosjekter til arkivering

av Idar Aspmodal

Hei,

Vi har per i dag godt over 2.500 prosjekter registrert i Severa. Noen tips til hvordan man enkelt kan få oversikt over prosjekter som kan lukkes/arkiveres?

Ønsker f.eks rapport eller automatisk forslag på prosjekter som det ikke er ført timer eller fakturert på de siste x-antall mnd. Finnes noen slik mulighet? Evt forslag til rapport og kolonner som kan benyttes?

1 SVAR 1
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei,

Dersom du går på hovedmeny og menyvalget "bla" kan du velge alle åpne prosjekter. Dersom du velger "vis kriterier "kan du hente fram feltet for tidsfrist eller siste oppdatering ( Det er mulig feltet for siste oppdatering kun er tigjengelig dersom du har modulen for hendelseshistrorikk). Dersom du har valget for siste oppdatering vil du se når det sist ble gjort endringer på prosjektet. Tidsfrist vil vise når man satt opp at prosjektet skulle være avsluttet. ( Det forutsetter jo at man har satt en dato når man opprettet eller arbeidet med prosjektet). Da vil du iallefall få en formening om når prosjektet skulle vært avsluttet. Det er mulig du finner bedre verdier du kan bruke til ditt formål her, men det er ialledall denne prosjektlisten du bør bruke. 

Dessverre er det ikke mulig å gjøre en masseoppdatering på å lukke prosjekter, men du kan endre status på de aktuelle prosjektene slik at dere får en bedre oversikt over de som er utgått. ( Du kan opprette en status for formålet under innstillinger og prosjektstatuser).

Håper dette gav deg noen tips:)