Mijn Communities
Help
Johan Kanter
CONTRIBUTOR *

Reiskostenregelingen voor ambulante medewerkers (GGZ instelling)

door Johan Kanter

Dag,

 

Binnen Accare hebben wij een groep ambulante medewerkers die eigenlijk geen standplaats hebben.

Omdat ze voor een bepaalde regio werken, hebben wij ze wel staan op een vaste standplaats.

Voor elke reisdag ontvangen ze nu woon-werkveer en de meer kilometers á 0,36 de km.

 

Uit deze groep krijgen we reactie dat ze geen vaste standplaats hebben en willen ze het liefste zien dat alle kilometers tegen € 0,36 worden uitbetaald.

 

We mogen volgens onze CAO een afwijkend voorstel voor deze groep maken. Waarbij de medewerker er op vooruit gaat en wij als werkgever niet de hoogste prijs hiervoor betalen.

 

Ik ben benieuwd of andere organisaties hier ervaringen meehebben / misschien al een eigen regeling hiervoor heeft. Is dit goed in te regelen binnen Visma. Of wordt er gewerkt met een speciale app zodat maandelijks de vergoeding ingelezen moet worden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Johan Kanter

Accare

 

 

 

 

 

 

2 ANTWOORDEN 2
Marjon Janssen
CHAMPION **

door Marjon Janssen

Wij hebben o.a. CAO VVT en ambulante medewerkers. Werken met softwarepakket ONS waarin ze conform CAO de reisafstand per dag kunnen vastleggen. Dit leest de salarisadministratie in (Excel bestand) en daar hangt dan een vergoeding aan conform salariscomponent en inrichting. 

astolk
CONTRIBUTOR ***

door astolk

Wij werken ook met ONS, ben wel benieuwd hoe jullie dit hebben ingericht ? En krijgen ze dan alsnog de reiskostenvergoeding volgens de tabel of gaat dit om kilometers a 0.27 per KM?