Mina produkter
Hjälp
Anonymous
Inte tillämpbar

Du har väl inte missat att du kan skicka dina fraktuppgifter direkt till Unifaun Online och Pacsoft?

av Anonymous (Uppdaterad ‎27-08-2019 20:33 ( )

Om ditt företag till exempel bedriver e-handel eller om du skickar många paket under en normal arbetsdag, kan dina logistiska rutiner effektiviseras avsevärt genom implementering av frakthandlingsfiler - oavsett om du använder en eller flera transportörer.

 

En frakthandlingsfil innehåller normalt upplysningar om avsändare, mottagare (t.ex. företag, kontaktperson, organisationsnummer, kundnummer), faktureringsadress, leveransadress, etc. På det viset behöver du inte fylla in den informationen manuellt och det finns mycket tid att spara.  

 

För att kunna skriva ut frakthandlingar i Mamut måste du ha ett speciellt avtal med PostNord eller Unifaun för att få tillgång till orderkoppling i Pacsoft Online eller Unifaun Online. Pacsoft Online fungerar med Posten medan Unifaun Online är en betalversion som kan användas för en rad olika transportörer (t.ex. Posten, Bring Parcels, DB Schenker och DHL). Förutom utskrift av frakthandlingar ger tjänsten även möjlighet till bland annat godssökning, sökning på exporterade order och rapportfunktioner.

 

Så här kommer du igång:

Steg 1 - Börja med att skaffa ett Unifaun Online konto

Steg 2 - Gå igenom denna guide för att aktivera frakthandlingsfil i Mamut. Finns även som fil Frakthandlingsfiler.pdf

Steg 3 - Avslutningsvis installerar ni Unifaun OnlineConnect som gör att systemen talar med varandra. Manual och installationspaket finns på Unifauns hjälpsida.

 

Det går att  beställa konsultation från Unifaun AB om ni inte själva vill installera Unifaun OnlineConnect.

 

0 SVAR 0

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här