Mina produkter
Hjälp
Pär Svärd
VISMA

Kalibrera mera!

av Pär Svärd

Schemalägg och kalibrera mera!


Hej!

Det finns stora möjligheter i Visma.net att automatisera administrationen med hjälp av de många schemaläggningar som finns (t.ex. hantering av leverantörsfakturor, hantering av inköp och utleveranser etc).

Schemaläggning innebär att systemet utför de vanligaste processerna och ni därmed kan lägga mer tid på kärnverksamheten. Vi rekommenderar att införa detta etappvis för att ni ska hinna lära er informationsflödet och arbetsgången i systemet. Några av er har redan kommit igång och börjat märka en betydande effektivisering som har frigjort tid för mer värdeskapande arbetsuppgifter.

Ni som ännu inte har kommit igång, vi på Visma hjälper er att bygga in “intelligensen” i rutinerna genom att sätta villkor för vad som är normalt och vad som är avvikelser.

En viktig aspekt att ta i betänkande är att vi lever i en föränderlig värld och att informationsflödet i affärssystemet också förändrar sig under tid. Här rekommenderar vi att kontinuerligt se över de automatiserade processerna och jobba med att kalibrera villkoren för att skapa så optimala informationsflöden som möjligt och minimera avvikelser.

Det är ju extremt spännande att se hur vi nu går från traditionellt registreringsförfarande mot avvikelsehantering och ett tips från oss är att kalibrera mera för att höja effekten av affärssystemet.

Pär Svärd
0 SVAR 0

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här