Mina produkter
Hjälp
Aspinola
CONTRIBUTOR **

e-post leverans knapp fungerar inte

av Aspinola

Hej!

 

Vi kan inte trycka på ”e-post leverans” på utleveranssida. Funktionen är släckt. Vi har informerat vår support om det sedan september 2021 och väntar för lösningen fortfarande. 

Jo vi vet att det finns en workaround genom att skriva ut/skicka följesedel men workaround fungerar inte när man har många utleveranser per. Det tar alldeles för lång tid att gå igenom varenda utleveranser varje dag. Resultatet är att vi kan missa fakturera kunder, kunderna är missnöjda pga att de inte får någon följesedel och vår lagerpersonal blir extremt frustrerade med ett leverantör som verkar inte bryr sig om problemet!


Vi har väntat för lösningen sedan SEPTEMBER 2021! DÅLIGT AV ER VISMA!

2 SVAR 2
Isac Falkenberg
PARTNER

av Isac Falkenberg

Hej, 

I vilket lägge är det den är nedsläkt för dig? För mig är den bara nedsläkt när utleveransen har "status" öppen. När du sedan bekräftar din utleverans (Gör din utleverans) Så tänds "E-post leverans" upp.  Dvs E-post-leverans kräver att utleveransen är bekräftad. Blir det samma sak för dig? Eller knapen ändå nedsläkt för dig trots du har bekräftat utleveransen? 

_______________
Vänliga hälsningar,
Isac Falkenberg
Teamleader
Traventus AB
Aspinola
CONTRIBUTOR **

av Aspinola

Hej!

Knappen är släckt oavsett utleverans status. Problemet uppstår så snart man mailar ut plocklistan. Visma är medveten av problem sedan september men bryr sig inte pga ”work around”. 
Mvh
Andre S. 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här