avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
CONTRIBUTOR *

Leverantörsfakturor från Visma Administration

av KimJohansson

Hej! Vi kör Severa och vår redovisningsbyrå kör Visma Admin med intregrationsprogrammet. I dagsläget när leverantörsfakturor kommer in till dem så registreras de i Severa med kontonamn. Så "Fakturanr - Kontonamn". Finns det någon inställning att göra någonstans så att det som överförs istället är "Fakturanr - Leverantörsnamn"? Eftersom vi själva inte sitter i Visma Admin blir det svårt att hålla ordning på vilka som fakturerat oss eller inte. 

 

Finns det någon smart lösning? 🙂

3 SVAR 3

av Susanne Neretnieks

Hej!

 

Om er byrå använder t.ex. Ascendo eller Centsoft för inläsning av leverantörsfakturor kan de ställa in dessa system så att även leverantörsnamnet visas i kolumnen Info i bredvid kontonamnet i Visma Administration. Kontakta systemleverantören för hjälp med denna inställning. 

I Info-fältet visas då både leverantörsnamnet och kontonamnet, som sedan följer med över till Project Management. 

Lev faktura Admin infofältet.JPG

 

I Project Management visas både fakturanummer-leverantörsnamn-kontonamn.

Lev faktura Admin PM.JPG

CONTRIBUTOR *

Hej!

 

Tack för ett bra och tydligt svar! 🙂 

Vi lägger in fakturorna manuellt. Vår redovisningsbyrå är lite osäkra på om de manuellt kan lägga in extra information i den den gulmarkerade rutan. Är det något som går? Eller någon inställning de missar? 

Hej!

Det borde gå att ändra manuellt så länge inte fakturan är utskriven, men kontrollera annars med SPCS support. https://vismaspcs.se/support/visma-administration.

 

Mvh

Susanne