Mina produkter
Hjälp
Jan Norrbäck
PARTNER

Önskemål: Utökad information i Projektvyn

av Jan Norrbäck

Vi arbetar med implementationsprojekt och vill ersätta våra Excelark fullt ut med Visma PM i projekten.

 

  1. I projektvyn har vi underfaser - under den Planerade aktiviteter, men väldigt lite information. Vi vill att vi den vyn ser samma sak som i vyn Planerade aktiviteter, se bild. Plus det som vi ser i Kanban för Projektuppgifter. Dvs bild eller namn på den som äger aktiviteten, se bild kanban
  2. I Kanbanvyn vill vi också se mer information, Vi saknar namnet på den underfas som den planerade Projektuppgiften är kopplad till. Vi ser bara projektnamnet. se bild. Det finns utrymme även för att visa del av övre delen i texten som finns i uppgiften, se bild "Planerade Aktiviteter"

Återkoppla gärna med information om detta är något som finns med i planerad utveckling. Vi vill slippa arbeta med Excel ark.  


Jan Norrbäck
Verksamhetskonsult & Affärsutveckling
http://treviga.se
1 SVAR 1
Anonymous
Inte tillämpbar

av Anonymous

Hej!

Tack för dina synpunkter. 

  1. Underfaser med aktiviteter i projektvyn - Att lägga till mer information direkt i projektöversikten kan bli för rörigt, men något vi kan utvärdera. 
    I nuläget kan man istället ta ut en rapport under Rapporter/Aktiviteter och filtrera på ett eller flera projekt för att se alla aktiviteter. Där kan man även välja om alla aktiviteter ska visas eller t.ex. bara pågående.  
  2. Namn på både projekt och underfas i projektuppgiftsvyn - vi hanterar detta som ett önskemål om detta är möjligt att lägga till. 

Vänliga hälsningar, 

Susanne

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här