avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
CONTRIBUTOR ***

Schema

av Gisnil

Hej

Några av våra anställda har varierande arbetstid över veckans dagar.  Det ställer till det i samband med helgdagar och annan frånvaro, eftersom flexen då blir fel. Och även rapporteringen till löneprogrammet måste hållas i hand på ett annat sätt, då det är viktigt att tex VAB blir rätt antal timmar. Kommer det en funktion i Severa för detta?

2 SVAR 2
CONTRIBUTOR *

av Spångamamman

Hej Susanne, ditt inlägg här är över två år gammalt nu. Du skriver "Vi ser att detta kan vidareutvecklas framöver, men har för närvarande ingen planerad tidpunkt." Vv uppdatera gärna status.

av Susanne Neretnieks

Hej!
I nuvarande version av Severa finns det olika sätt att hantera detta. Man kan antingen arbeta med en genomsnittlig tid per dag för den anställde, även om de olika dagarna har olika mycket tid. T.ex. en medarbetare som arbetar 34h/v har ett arbetskontrakt om 6,8h/dag och då blir flexen rätt i slutet av veckan. Eller så kan man utgå från att alla medarbetare arbetar 8h/dag, men att de "fyller ut" sin tidrapport upp till 8h med en särskild aktivitetstyp. Denna särskilda aktivitetstyp förs också över till lönesystemet, men hanteras ej där.  

Kontakta gärna supporten för vidare information. 


Vi ser att detta kan vidareutvecklas framöver, men har för närvarande ingen planerad tidpunkt.