Mina produkter
Hjälp
LKL
CONTRIBUTOR **

Skrivskyddad tillgång till Finansiell info i projekt

av LKL (Uppdaterad ‎12-11-2021 13:06 av LKL )

Vi har behov av att skapa en behörighetsprofil där projektledare/säljare får tillgång till att se men inte redigera projektens finanser (återkommande fakturering och  skickade fakturor)  för alla organisationens  projekt.  Under inställningar>behörighetsprofiler finns ju (skrivskydd) under rubriken kunder  och under rubriken projekt kryssrutor för undantag/tillägg. 
Finns det en lösning på detta som jag inte hittat? 

1 SVAR 1
Anonymous
Inte tillämpbar

av Anonymous

Hej LKL! 

 

I dagsläget så finns det dessvärre ingen lösning för det du efterfrågar. Just nu fungerar det som så att för att kunna öppna och se projekt samt finansiell information måste användaren minst ha Skrivskyddad på Kunder & Kontakter och Projektledare på Projekt, du kan sedan längre ner i profilen begränsa till vilken fakturastatus som användare med denna behörighetsprofil ska kunna skapa fakturor till, förslagsvis bara utkast.  

 

Det som går att göra idag för att kunna kontrollera vid behov Om, Av vem samt Hur en post i projekt eller fakturor har redigerats är att aktivera Aktivitetshistorik i miljön, om det låter intressant så kontakta er återförsäljare för mer information och hjälp med det 🙂 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här