Mijn Communities
Help
Hearings
CONTRIBUTOR **

2e emailadres voor herinneringen

door Hearings

Wie kan me vertellen hoe ik een extra e-mailadres kan aanmaken bij debiteuren. Deze dient enkel voor de herinnering. Veel klanten van ons hebben een factuur e-mailadres en een apart adres voor herinneringen. Volgens mij kan ik nu alleen maar een factuur e-mailadres aanmaken met cc's. Als ik wil herinneren dan wordt standaard dat factuur e-mailadres gebruikt.

 

Vr. Gr.Kees

2 ANTWOORDEN 2
Goedgekeurde oplossing
Mayron Beudeker
VISMA

door Mayron Beudeker

Best Kees,

 

Het is helaas niet mogelijk om bij de debiteur extra e-mailadressen toe te voegen die alleen worden gebruikt bij het versturen van herinneringen. Deze extra e-mailadressen (CC) worden standaard gebruikt bij de verzending van facturen en herinneringen.

 

Er wordt volop ontwikkeld aan Visma eAccounting en er komt zeer regelmatig nieuwe functionaliteit bij. Daarom nemen wij jouw signaal graag mee in het ontwikkelproces.

 

Of en wanneer de gewenste functie word toegevoegd is nog niet bekend. Meer informatie over nieuwe functies in Visma eAccounting, kan je lezen in het Supportpanel. Of kijk de video terug die na elke maandelijkse update wordt gepubliceerd. Deze video wordt via Visma eAccounting (Tips & Trucs scherm) en onze eAccounting Community onder jouw aandacht gebracht. Wil je op de hoogte worden gehouden? Abonneer je dan nu op de nieuwsberichten van de community. Dit doe je door via het rubriek 'Nieuws' bovenin te klikken op de menu knop aan de rechterzijde en te kiezen voor 'Abonneren'.


Met vriendelijke groet,

Mayron/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!
Riç Gevers
CONTRIBUTOR **

door Riç Gevers

Count me in; klanten willen graag hun facturen bijvoorbeeld ontvangen op crediteuren@klantbv.nl en hun herinneringen op administratie@klantbv.nl Dus het zou mooi zijn als dit op de roadmap komt. Thx!