Mijn Communities
Help
Gert_Broekforint
CONTRIBUTOR **

Advies grootboek rekening

door Gert_Broekforint

Wij gebruiken e-accounting sinds dit jaar. Bij het afstemmen van de bankrekening wordt er iedere dag wel een pin betaling geboekt. Wij hebben twee winkels en het gekke is dat in de ene boekhouding e-accounting automatisch aangeeft dat het advies is om een bepaalde grootboekrekening te gebruiken die we eerder hebben gebruikt, maar dat dit advies bij de andere boekhouding niet wordt gegeven. Juist om dat dit iedere dag terugkomt scheelt dit tijd als dit wel zou gebeuren.

Weet iemand waarom het in de ene boekhouding wel wordt geadviseerd en inde andere niet? Ik kan hierover niets in de instellingen vinden.

2 ANTWOORDEN 2
Goedgekeurde oplossing
Dudu Kilic
VISMA

door Dudu Kilic

Beste Gert @Gert_Broekforint ,

 

Hartelijk bedankt voor je bericht op het forum.

 

Ik kan je niet precies aangeven, waarom de herkenning niet werkt in uw ander bedrijf. Autosuggest werkt goed op het moment wanneer de datum,
omschrijving en het bedrag terugkerend voorkomt. De bedoeling voor Autosuggest is dat de terugkerende transacties, bijvoorbeeld de afschrijving van huur, of een abonnement waarbij de datum, bedrag en de omschrijving steeds hetzelfde is.

 

Het scenario dat je aangeeft, waarbij het gaat om de pinbetalingen (bedragen, datum afwijken) is het meest praktische dat je werkt met een boekingssjabloon wat bijna even snel werkt.
Klik op het volgende linkje voor meer informatie betreffende boekingssjablonen.


Met vriendelijke groet,


Dudu Kilic/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!
Maria Est
CONTRIBUTOR ***

door Maria Est

Jaar aanmaken. Dan sluiten en opnieuw beginnen