Mijn Communities
Help
Peter_Stoffelsma
CONTRIBUTOR **

Btw percentage per regel

door Peter_Stoffelsma

Beste ontwikkelaars, op welk termijn kunnen wij verwachten dat er per regel het gebruikte btw percentage wordt weergegeven ? Wij hebben een klant waar zowel het 0, 9 en 21 percentage wordt gebruikt. Vaak is het voor de ontvanger niet duidelijk welk percentage op welke regel van toepassing is. Doordat ontvangers hier vaak vragen overstellen overweegt mijn klant naar aan ander pakketten willen overstappen. Dit is voor mijn natuurlijk niet wenselijk.

 

ik hoor graag van u.

2 ANTWOORDEN 2
Peter_Stoffelsma
CONTRIBUTOR **

door Peter_Stoffelsma

Ik zou graag deze wens nogmaals onder de aandacht willen brengen, op de factuur een kolom waar per regel het BTW percentage in vermeld staat zou zeer wenselijk zijn !

door Mayron Beudeker (Bijgewerkt ‎11-12-2019 10:00 door Mayron Beudeker VISMA )

Beste Peter,

 

Op het moment staat er nog niets gepland wat de weergave van het btw-tarief per artikelregel betreft. Ik heb jouw wens dan ook geregistreerd, maar het is dus nog niet duidelijk of en zo ja wanneer deze mogelijkheid zal worden toegevoegd in eAccounting.

 

Als workarround zou de klant het btw-percentage kunnen opnemen in de artikel stamgegevens(artikelnaam), of door bij aanmaak van de verkoopfactuur de artikelnaam eenmalig op de artikelregel te wijzigen. De klant zou per artikelregel ook een tekstregel kunnen toevoegen om de btw te vermelden.

 

Ik hoop je voldoende te hebben geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,

Mayron/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!