lai iegūtu personalizētu skatu.
lai iegūtu personalizētu skatu.
Labdien!
Lūdzu, palīdziet atrast, kur programmā var atrast precīzu informāciju par Gada vidējo darbinieku skaitu grupētu pa struktūrvienībām.
Atrisināts! Doties uz risinājumu
Atskaites-Algas-Statistika-Darbinieki periodā.
Norāda darba periodu.
Norāda "Darba attiecībās". pie filtriem var pievienot "Strādājošie". Kā arī var norādīt darbinieku grupas vai papildgrupas.
Kad dati atlasīti, var kolonu izskatam pievienot kolonnu "Struktūrvienības kods".
Diemžēl nebūs īsti pareizi. Šo atskaiti jau esmu mēģinājusi, nedarbojas.
Izvēloties filtrā "Strādājošie", parāda darbiniekus uz gada pēdējo datumu. Man uzrāda 40 darbin. Ja neliek filtrus, tad, protams, skaita kopā visus darbiniekus un tos, kuri pieņemti un atbrīvoti vairākas reizes, tos pieskaita vairākas reizes. Man parāda 217 darbin. Kad manuāli rēķināju šo informāciju, tad sanāca 106 darbinieki. Ne 217, ne 40 nav ne tuvu pareizajam skaitam. Manuāli aprēķināt pa struktūrām ir būtu ļoti, ļoti laikietilpīgi. Varbūt tomēr ir kāda vita prigrammā, kur tā pati izrēķina gada vidējo darbinieku skaitu?
Jums vajag sagrupēt Summēšanas logā pa struktūrvienībām un saskaitīt tabeles ar atzīmi nevis Skaits, bet Dažādo skaits vai arī pēc personas koda, kas laikam arī būtu labāk.
Jūs saņemsiet pa struktūrvienībām Dažādu skaitu personas kodu, kuri ir strādājuši šajā Str, neskatoties vai bija pieņemts/atlaists vairākas reizes. Atliek tikai vidējo izrēķināt.
Skaidrs, lai dabūtu korektu skaitli, jārēķina manuāli. Varbūt mūsu uzņēmuma īpatnība.
Paldies par atbildēm.
Atskaitei noteikti var izmantot Atskaites - Personāla uzskaite - Statistika - Darbinieki periodā
Sagrupēt pa struktūrvienībām arī var un saskaitīt Tabeles Nr.( dažādo skaitu)
Excelī izmantot Average :).
Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!
Sīkāk par abonēšanas iespējāmSporta iela 11, Rīga, LV-1013
Visma birojs: +371 67116211
Horizon atbalsts: +371 67116299
E-pasts: visma@visma.lv