avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in för att följa områden och för att få genvägar i denna meny

Kundfakturamatchning Fakturanummer och OCR nummer

Status: Idéarkiv

Vi har en kund som kör SEB och där hamnar vanligtvis OCR numret i fakturanummer kolumnen vid inbetalningsmatchning. Sedan har vi en annan kund som kör Danske Bank och hos dem hamnar fakturanumret konsekvent i OCR fältet. I bägge fallen blir det problem vid inbetalningsmatchningen.

 

Det verkar som det inte går att få till detta mot alla affärsbanker samtidigt. För att lösa detta kan man kanske flytta "mappningen" till Visma Net. Låt filerna komma in i Visma Net med så mycke uppgifter som möjligt. Sedan väljer man i inställningarna (i Financials) vilka data som skall läsas in i fakturanummer kolumnen och vilka data som skall läsas in i OCR kolumnen.   

6 Kommentarer
Status changed to: Status: Rösta
 
Status changed to: Status: Idéarkiv

Tack för ditt bidrag.

Tyvärr har din idé, denna gång, inte fått tillräckligt med röster för att gå vidare till utvärdering. Vi rekommenderar dig att pröva ett annat sätt att lösa ert önskemål, kanske som en anpassning med hjälp av en av våra partners. Många av våra tjänster är flexibla och kan anpassas åt den enskilda kunden. Även om din idé vid detta tillfälle inte prioriterats, är du välkommen att registrera den på nytt som en ny idé och därmed kommer den att vara med vid nästa omröstningstillfälle.

Återigen, tack för att du bidrar till utvecklingen av visma.net

Vad det gäller SEB så har de hittat felet med info till rätt fält. Jag tror det ska vara löst nu. Om inte annat kan du skapa en ticket så rättar SEB detta åt dig manuellt.

CONTRIBUTOR ***

Jag var i kontakt med SEB som hänvisade till Visma. @Niclas Tafvelin har du kanske något namn/nummer på SEB som känner till detta och har koll på lösningen?

Du måste ta kontakt med din Visma.net partner och be dem skapa ett supportärende. Då kan Visma be SEB att korrigera detta.

CONTRIBUTOR ***

Tack!