Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
CHAMPION *

Slet nærmeste pårørende automatisk efter fratrædelse

Når en medarbejder fratræder, må vi ikke længere beholde information om deres nærmeste pårørende. Det er noget vi har registreret i Visma HR. Ofte får vi ikke slettet disse data, da vi ikke kan slette dem i forbindelse med at vi lægger fratrædelsen ind på medarbejdere, da vi i realiteten kan få brug for oplysningen frem til og med medarbejderens sidste arbejdsdag. Og når så medarbejderen er fratrådt nogle uger efter, er det endnu en ting man skal huske at få gjort efter en lønkørsel, på en medarbejder som er "videre i systemet".

 

Det ville være super smart, hvis systemet automatisk gik ind og slettede information om nærmeste pårørende lige så snart en fratrædelsesdato er overskredet. Hvis en medarbejder fx fratræder 31. august 2018, så ved systemet at 1. september 2018, skal linjen/linjerne under nærmeste pårørende slettes. På den måde sikre vi at vi ikke kommer i problemer med GDPR eller den tidligere medarbejder og vi slipper af med et irriterende punkt på vores checkliste.