Mijn Communities
Help
KarindeBreuk
CONTRIBUTOR ***

aanpassing aan popup bij overzicht verzuim

door KarindeBreuk
Status: Bekend probleem

Als een manager een ziekmelding wil wijzigen moet hij hem verwijderen en opnieuw ziekmelden. Om de knop 'verwijder ziekmelding' zichtbaar te maken moet hij scrollen in het popup scherm; dat is niet altijd duidelijk.  Kan dit scherm aangepast worden zodat de verwijderknop direct zichtbaar is? 

 

 

2 Opmerkingen
Maarten VB
VISMA
door Maarten VB
Status changed to: Status: Bekend probleem

@KarindeBreuk 

In neem aan dat je doelt op de Desktopversie van ziekmelden (zie het voorbeeld hieronder).

chrome_0O8yaXBWQD.gif

Dit is inderdaad een bekend probleem. In zijn algemeenheid zijn we niet 100% tevreden over de desktopversie die op sommige punten (zoals dit) nogal rommelig kan overkomen en we willen dit graag in de toekomst gaan verbeteren.

De eerste grote ontwikkeling die we gaan doen is echter het toevoegen van de mogelijkheid van ziek & herstelmelden door de medewerker. Als onderdeel hiervan maken we direct ook een nieuwe (verbeterde) versie van de desktopversie.

Dit kan dan nadien dan ook gebruikt gaan worden voor de manager versie.

 

Ik zet je idee momenteel in de status "Bekend probleem", omdat we het inderdaad met je eens zijn dat dit niet optimaal werkt, maar we gaan het pas aanpassen als we klaar zijn met het toevoegen van het proces voor de medewerker zelf. Maar weet dus wel dat we het zeker gaan aanpassen in de toekomst.

KarindeBreuk
CONTRIBUTOR ***
door KarindeBreuk

@Maarten VB Bedankt voor je update.