Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Aanpassen teksten in Flex Benefits (FLBN-I-101)

door Anonymous
Status: Gerealiseerd

Op dit moment zijn in Flex Benefits alleen de tabbladen aan te passen qua tekst. Graag zouden we binnen onze organisatie i.p.v. u/uw consequent jou/jouw gebruiken. Dit is nu niet mogelijk, waardoor het tabblad bijvoorbeeld Jouw gegevens heet en als je het opent er weer Uw gegevens boven staat.

3 Opmerkingen
Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous

Bedankt voor het inleggen van uw wens. Op het moment dat de naam van een tabblad wordt aangepast, dan is het inderdaad wel de bedoeling dat deze nieuwe naam gehandhaafd blijft. Mocht dat niet het geval zijn, is er sprake van een bug. Heb het getest, werking is volgens verwachting. Mocht dat onverhoopt bij jullie niet het geval zijn, gaarne een ticket in ons callsysteem inschieten. Met vriendelijke groeten, Toine Toonen - product owner Flex Benefits

Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous

Op basis van een melding in het call systeem is deze wens gemaakt. Het probleem doet zich nog steeds voor. Bij het klikken op bijvoorbeeld het aangepaste tabblad Jouw gegevens, komt er boven te staan 'Overzicht van uw gegevens' en eronder 'Uw gegevens. Het gebruik van jou/jouw is tot nog toe niet consequent door te voeren.

Toine1
VISMA
door Toine1
Status changed to: Status: Gerealiseerd

Het is al een hele tijd mogelijk om naast de tekst en volgorde van de tabbladen, ook de helpteksten voor de medewerkers naar eigen inzicht aan te passen. Andere mogelijkheid om eigen teksten toe te voegen is het welkomstscherm.