avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Atle Jan Westrheim
CHAMPION *

Valg ved utgåtte varenummer ved varetlling

av Atle Jan Westrheim
Status: Implementert

I forbindelsen med varetellingen så viser det seg at varenummer som er utgått hos grossisten, men fremdeles ligger på vårt lager, blir tildelt en virkårlig enhetspris, som kan gjøre store utslag på den samlede beholdningsverdien. Det logiske her burde være at man fikk en opsjon ved import av tellingen i Contracting på hvordan disse varene skal behandles, som f. eks. at de kan gis en manuell enhetspris. Og at man også kan kjøre ut en samleliste over den type varenumre. 

4 Kommentarer
John Trygg
VISMA
av John Trygg

I vareopptellingslista har du et altertivt til å legge inn kostpris manuelt. På venstre side, over varetabellen, kan du velge om du ønsker å legge inn kostpris manuelt.

 

Er det en ok løsning!

John Trygg
VISMA
av John Trygg
Status changed to: Status: Implementert
 
Atle Jan Westrheim
CHAMPION *
av Atle Jan Westrheim

Det som skjer er jo at man ikke vet om disse utgåtte varenumrene, før man ser den samlede beholdingsverdilisten med en hinsides beholdningsverdi, for vårt tilfelle. Så den faktisk varetelte listen fra Handyman Mobile må matches mot om de faktisk eksisterer i grossistlisten i Contracting på telletidspunktet. Har man varer av samme type neste år igjen i beholdningen, vil det samme oppstå igjen.

May Britt Øybost
CONTRIBUTOR ***
av May Britt Øybost

Hei

Dette har vel også vi etterspurt.

Dersom det fremkommer på pakkseddel at varen er utgått (som ved spørring på pris) kan vi enkelt plukke ut og endre pris i ettertid.