avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"

Valg ved utgåtte varenummer ved varetlling

Status: Delivered

I forbindelsen med varetellingen så viser det seg at varenummer som er utgått hos grossisten, men fremdeles ligger på vårt lager, blir tildelt en virkårlig enhetspris, som kan gjøre store utslag på den samlede beholdningsverdien. Det logiske her burde være at man fikk en opsjon ved import av tellingen i Contracting på hvordan disse varene skal behandles, som f. eks. at de kan gis en manuell enhetspris. Og at man også kan kjøre ut en samleliste over den type varenumre. 

4 Kommentarer

I vareopptellingslista har du et altertivt til å legge inn kostpris manuelt. På venstre side, over varetabellen, kan du velge om du ønsker å legge inn kostpris manuelt.

 

Er det en ok løsning!

Status changed to: Status: Delivered
 

Det som skjer er jo at man ikke vet om disse utgåtte varenumrene, før man ser den samlede beholdingsverdilisten med en hinsides beholdningsverdi, for vårt tilfelle. Så den faktisk varetelte listen fra Handyman Mobile må matches mot om de faktisk eksisterer i grossistlisten i Contracting på telletidspunktet. Har man varer av samme type neste år igjen i beholdningen, vil det samme oppstå igjen.

CONTRIBUTOR ***

Hei

Dette har vel også vi etterspurt.

Dersom det fremkommer på pakkseddel at varen er utgått (som ved spørring på pris) kan vi enkelt plukke ut og endre pris i ettertid.