avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

agutvik
PARTNER

Endre opplysinger på linje etter godkjent - linjegodkjenning

av agutvik
Status: Åpen

Legger inn et ønske på vegne av flere brukere om at regnskapførerrollen burde fått lov til å endre f. eks valuteringsdato etter at en faktura er godkjent med linjegodkjennere. Hvis en faktura har tatt tid å få godkjent kan det hende at inneværende regnskapsperiode er stengt og at de derfor vil flytte valuteringsdatoen frem til neste periode. Det samme hvis en linjegodkjenner ikke har fylt ut kostandskonto siden man kan godkjenne uten at det er fylt ut. Det hadde vært mer effektivt om backoffice da kunne satt inn denne kontoen uten at hele fakturaen går til ny godkjenning. 

2 Kommentarer
agutvik
PARTNER
av agutvik

Kunne ikke dette vært alternativt løst med en sjekk mot status og aktuell godkjenner? At hvis aktuell godkjenner allerede har godkjent så skal den ansees som godkjent? Problemstillingen oppstår når det må legges på en ansvarsenhet eller endre avgiftskode etter at den er godkjent f. eks. Da går den ut på ny godkjenning, og godkjenner blir forvirra siden den er godkjent før. Men hvis systemet gjorde en sjekk på om denne var tidligere godkjent så måtte den ikke godkjennes på nytt? Linjegodkjenning i VDC er et problem for mange. Det burde vært en smidigere håndtering her. HVIS godkjenner fikk et varsel om at at obligatorisk ansvarenhet ikke er fylt ut ville nok dette problemet reduseres for mange. Pr nå så er det lett å ikke få alt korrekt pr linje og backoffice må ofte korrigere noe, og det forseiner prosessen at hele faktura må godkjennes på nytt av alle linjegodkjennere. 

agutvik
PARTNER
av agutvik

Her er også en kommentar fra en bruker på en installasjon som bruker linjegodkjenning mye pga mange prosjekter på samme faktura: 

Ønsket du har lagt i Community, vet du om det tar lang tid før det evt blir ordnet?