Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Kategorier
Sorter etter:
av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA
Fra versjon 13.00 kan dere i konteringen kopiere fra et felt til et annet felt på en ny rad. I konteringen kan dere nå markere det ønskede feltet og kopiere det ved å klikke CTRL+C, og lime det inn ved å klikke CTRL+V.  
Vis hele artikkelen
av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA
Leverandør aktiveringsrapport er en rapport som kan være til hjelpe å identifisere leverandører som kan sende elektronisk via Vismas Autoinvoice-nettverk, men som ikke gjør det. Denne rapporten viser leverandørens kontaktinformasjon og hvor mange manuelle fakturaer du har mottatt fra dem innenfor et angitt tidsrom. Rapporten genereres til excel.   Du kjører ut rapporten ved å velge Leverandøraktivering for elektroniske fakturaer fra Rapport. Da vil du få spørsmål om hvor mange måneder bakover du vil at rapporten skal dekke og åpnes i EXCEL. Rapporten inneholder da informasjon om leverandør og antall dokumenter som er  mottatt fra leverandøren de siste X månedene.     Ønsker du å komme i gang, klikk her. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎15-05-2019 14:35
På den grå statuslinjen helt nederst i dokumentsenteret finner man alternativer for språk.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎15-05-2019 14:30
Hvis du vil kopiere fra konteringslinjen over, så kan dette gjøres på en enkel måte.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎15-05-2019 13:59
Man kan søke på følgende måter.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎07-05-2019 12:40
  Hvis du ønsker å slette flyt, kan du gjøre dette ved å markere dokumentet – klikk høyre musetast – ‘Slett flyt’. Da vil det komme frem en melding om at dokumentet legger seg tilbake til ‘Nye dokumenter’.     
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎07-05-2019 12:35
I Document Center har man muligheter for å søke opp dokumenter på forskjellige måter:
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎06-05-2019 13:25
Fra versjon 9.x av Document Center har man mulighet til å flytte et dokument til en klient til en annen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎06-05-2019 12:58
Har du fått feilmelding: Kunne ikke sette verdi i felt VoucherNo: ,Multiple ved overføring fra Document Center til Visma Global?
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎06-05-2019 12:55
Et bilag kan alltids bli sendt på flyt til overordnet, hvis det er ønskelig.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎06-05-2019 12:31
I Visma DocumentCenter har du anledning til å velge om du vil se hele dokumenttabellen, eller om du vil se dokumenttabell og dokumentbilde.    På dokumentstatuslinjen – klikk på > da vil se du se flere koloner av dokumenttabellen.     Hvis du klikker på < da ser du dokumenttabellen og dokumentbildet.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎06-05-2019 11:52
Man kan søke i dokumenter ved hjelp av en selektering i dokumentlistefilter
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Svein Holanger VISMA ‎25-01-2019 14:43
Her ser dere tre videoer som viser hvordan den nye flyten i Visma Document Center fungerer. Denne flyten kom fra versjon 11.10. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Svein Holanger VISMA ‎25-01-2019 14:41
Her er en liten video som viser hvordan versjon 13.10 av Visma Document Center håndterer en faktura med vedlegg kommet inn som PDF i en epost.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Svein Holanger VISMA ‎24-10-2018 10:48
Automatisk leverandøraktivering er en løsning i Visma Document Center som automatisk sender en epost til alle leverandører som ikke leverer elektronisk faktura til dere. E-posten ber dem om starte å sende elektronisk fakturaer heretter.   E-posten som sendes ut ser slik ut og den sendes til epostadressen som er registrert på leverandøren i økonomisystemet. Hvordan aktivere denne tjenesten Visma Document Center må være koblet til en epost-server. Dette settes opp under Verktøy | Systeminnstillinger Deretter må den automatiske leverandøraktiveringen aktiveres: Dette gjøres i System | Auto leverandør aktivering Kryss av for «Aktiver automatisk varsling» Legg inn avsenders epostadresse Legg inn «Maks antall varslinger» og «Antall dager mellom varslinger». Anbefaler de verdier som ligger der. Dermed skal løsningen være i gang. For å få oversikt over hvem som er varslet, klikker man på Rapport | Leverandøraktivering for elektronisk fakturaer: Da kommer oversikten fram: Her ser man hvem som er varslet og hvem som ikke er varslet fordi det ikke finnes en epostadresse på leverandøren. Hvis det mangler epostadresse på leverandøren, kan man registrere en epostadresse i vinduet over. Da vil disse leverandørene også få en varsel.   NB! Vær oppmerksom på at i versjon 12.10 frem til versjon 13.01, så vil Document Center i første varsel sende melding til alle som har sendt en PDF-faktura til Visma Document Center det siste halve året. Deretter vil den varsle alle som leverandører hvor fakturaen kommer inn som PDF.   NB 2! Hvis man bruker scanningstjenesten i AutoInvoice, så vil disse bli sett på som elektronisk faktura i Visma Document Center. Da bør man bruke Leverandøraktiverings-tjenesten i AutoInvoice, som man finner under Innstillinger.
Vis hele artikkelen
av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA
  Hvis en bruker ikke får markert et dokument til Tvist i konteringslinjen i DocumentCenter. Dette har med hvilken rolle brukeren har.    Hvis en bruker har Godkjennerrolle, og har dokumentet på flyt hos seg, så får ikke den brukeren satt dokumentet til tvist. 
Vis hele artikkelen
av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA
For at et dokument skal sendes automatisk på flyt ved bruke av rutinen Autoflow, går dokumentet gjennom følgende valideringsregler : Bankkonto er den samme som i ERP Fakturanummer finnes ikke i ERP Mva-beløp er ikke høyere enn Beløp Forfallsdato kommer ikke før fakturadato En leverandør identifiseres basert på bankkonto og organisasjonsnummer Et dokument som ikke tilfredsstiller en av validerings kriteriene legger seg i listen Nye dokumenter. Ved å lese kommentar på dokumentet vil du se hvilken valideringsregler som mislyktes. Etter at alle nødvendige endringer er gjort, kan du sende dokumentet til Autoflow igjen via menyen Prosessering > Send i Autoflow , eller via hurtigmenyen Send dokumentet på Autoflow .
Vis hele artikkelen
av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA
Under Flythendelser, er det to valg: 1) Behandlingsfrist for dokumentet og 2) Rødt utropstegn x dager for betalingsfrist.  Som standard er disse satt til 5 dager.    Hvis ikke disse fristene er holdt vil det komme et Rødt utropstegn ved siden av dokumentet: 1) Behandlingsfrist for dokumentet, hvis denne er satt til 5 dager - regner den ut 5 dager fra datoen som dokumentet blir behandlet. Er datoen passert så kommer det frem et rødt utropstegn med teksten: Behandlingsfristen er overskredet. Denne regner ut dato fra dokumentet er behandlet.  2) Rødt utropstegn x dager for betalingsfrist. Når det på et dokument er satt betalingsfrist og betalingsfristen er overskredet så kommer det et rødt utropstegn med teksten: Forfallsdato er passert. Denne regner antall dager utfra forfallsdato.
Vis hele artikkelen
av Reidun Nordstrand VISMA
Spørsmål   Kan en markere 2 fakturaer til samme leverandør i VDC og sende disse på flyt samtidig? Svar Nei, dessverre er ikke dette mulig. Heller ikke ved bruk av Autoflow.
Vis hele artikkelen
Kommer ikke forfallsdato frem i kontering?
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Relevante linker
Prøv Visma Sign
Mest brukte tags