avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Ivan Willumsen
PARTNER

Fjerne gamle transaksjoner for gamle år

av Ivan Willumsen
Status: Stem - Vi vurderer!

Ønsker en rutine der en kan gå inn å fjerne transaksjoner for gamle år, eks.vis at hvis en har liggene inne transaksjoner fra 2000 og frem til i dag skal kunne velge å ta bort transaksjonene or perioden 2000-2016, da blir en sittene inne med de 5 siste årene som er lov pålagt. Det hadde også vært suppert om da de transene som taes bort kunne blitt overført inn i en oppslagsklient. Dette er det mange kunder som forespør oss på supporten.

2 Kommentarer
av Morten Iversen PCSS

Dette er vel noe som allerede de har sagt at de har på "roadmap" for noen år siden. Men jeg vet jo ikke om dette er blitt lagt på is. Håper at noen fra Visma kan gi en status på denne saken.

 

Må si at jeg ikke klarer å skjønne behovet for en oppslags klient. Jeg trodde poenget var å få slettet ting, da man ikke trengte det de historiske data mer. 

 

Ivan Willumsen
PARTNER
av Ivan Willumsen

Svar ifm oppslagsklient, i noen bransjer har en krav på å oppbevare data inntil 15 år. Mange kunder merker at det blir store datamengder i klienten og at systemet blir tregere. Derfor er det fint og ha mulighet å slette tidligere år i en klient for å få systemet raskere samt at man har en oppslagsklient som ikke benyttes så ofte, men som en kan slå opp i ved behov.