avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

CONTRIBUTOR **

lydsignal ved melding fra global

av Wolfgang Scherzer
Status: Prioriteres ikke

Ved meldinger som krever et tastetrykk som f.eks. ved delbetaling av kundefordring (melding "beløp avviker fra motpost") burde det gies et lydsignal som ved feilmeldinger. Bruker en touch ved registrering så ser en ikke på skjermen ved registrering av flere bilag. Dermed er det smart med et lydsignal slik at en stopper opp for å trykke på “ok” for meldingen.

2 Kommentarer
VISMA
av Tonje
Status changed to: Status: Åpen

Takk for idéen @Wolfgang Scherzer. Vi vil gjerne høre meninger fra andre kunder i Communitiet om denne ideen. Vi har ikke hørt om dette fra andre kunder, så vi er interessert i å høre om andre jobber på denne måten også. Oppfordrer andre i Community til å kommentere og stemme for å se omfanget av de som eventuelt ønsker dette.

VISMA
av Tonje
Status changed to: Status: Prioriteres ikke

Selv om alle ideer har en verdi, er det ikke alle idéer som kan utvikles eller passer for produktets utvikling. Vi vil anbefale å prøve en annen måte å løse dette på eller kanskje en spesialtilpasning ved hjelp av en konsulent vil fungere. Flere av løsningene våre er svært fleksible og kan tilpasses den enkelte kunde.