Mine områder
Hjelp
Tormod Solem Slupphaug
CHAMPION ***

Få nedtrekksmenyen tilbake

av Tormod Solem Slupphaug
Status: Stem - Vi vurderer!

En av Visma sine styrker er konsistent design og brukervennlighet på tvers av de ulike Visma-tjenestene (Expense, Payslip, Approval, Project Management, osv.), og at det har vært enkelt å hoppe mellom de ulike produktene via nedtrekksmenyen oppe i venstre hjørne.

 

Nå ser det ut til at nedtrekksmenyen er blitt fjernet fra Visma PM. Håper denne kan komme tilbake så snart som mulig!

 

 

Nedtrekksmenyen er borte fra PM:

image.png

 

Men fortsatt tilgjengelig i bl.a. Approval og Expense:

image.png

image.png

3 Kommentarer
Tormod Solem Slupphaug
CHAMPION ***
av Tormod Solem Slupphaug

Litt utbrodering:

 

Dette høres kanskje ut som en liten bagatell, men det gjør ganske mye for sluttbrukeren. At det har vært så enkelt å hoppe mellom ulike Visma-produkter, gjør at Visma oppleves som ett enhetlig økosystem i stedet for mange individuelle og enkeltstående app'er. Antall systemer vi er nødt til å forholde oss til vokser stadig, så måte Visma har løst dette på har vært veldig god. Derfor er det også trist å se at dette nå er i ferd med å forsvinne, i alle fall fra PM (Visma Sign og Onestop Reporting er eksempler på andre systemer som lever litt på utsida).

 

Hos oss har vi tidligere kun hatt én lenke liggende inne på vårt intranett til Visma PM (siden dette er det Visma-produktet som benyttes oftest), og så har ansatte vært vant til å kunne bytte til f.eks. Expense via nedtrekksmenyen. 

 

Nå må vi enten legge opp veldig mange lenker, eller evt. lenke til Visma Home. Det skaper imidlertid rimelig mange ekstra tasteklikk i løpet av et år, og inne på Home ser det for tiden svært uryddig ut (PM/Severa har tre (ja, 3!) forskjellige knapper).

Tormod Solem Slupphaug
CHAMPION ***
av Tormod Solem Slupphaug

Fikk først beskjed hos support at dette ikke var en bug, og at det heller ikke er noe som vil bli rettet. Nå ser det imidlertid ut som utvikling har endret mening, så da blir forhåpentligvis dette ordnet snart:

 

image.png

av Michal Ziomek

Hei Tormod. 
Som ble sagt dette er ikke en bug men vi har bestemt at vi vil rette det så fort som mulig at det skal fungere som tidligere. 
Derfor dette er meldt videre til vår utvikling som en bug.

Det er en liten misforståelse her og beklager hvis noe er uklart. 

Håper dette bli fikset snart og funksjonaliteten bli tilgjengelig igjen. 
Ha en fin dag videre 😄 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"