avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Tormod Solem Slupphaug
CHAMPION ***

Timer og utgifter: mulighet for å skille mellom antall timer som belastes timesaldo og prosjekt

av Tormod Solem Slupphaug
Status: Stem - Vi vurderer!

Hver av våre kunder betaler for en timepott til disposisjon. Alt regnes i antall timer, og ikke kroner. Dette innebærer i noen tilfeller, eksempelvis ved føring av overtid som skal dekkes av kunde, at vi får behov for å skille mellom de timene våre ansatte fører og hvor mye som skal belastes videre til kunden. 

 

For eksempel dersom en ansatt fører 1 time 50 % overtid, skal kunden belastes med 1,5 time. 

 

Vi har også noen få tjenester som er fastpriset til 1,5 time. Dette betyr at uavhengig om den ansatte bruker 1 time på avtalen/tjenesten, skal det belastes 1,5 time på prosjektet / opp mot kunden.

 

Løsningsforslag: mulighet for å hake av for "avansert føring" i timeregistrering, der man manuelt kan spesifisere et annet beløp som skal trekkes fra prosjekt kontra den tiden som skal registreres på timesaldo.

 

 

image.png

 

 

NB! Tar gjerne imot forslag til hvordan dette eventuelt kan løses på andre måter. Vi har tenkt på bruk av produkter med fastpris, men problemet med dette er at det da ikke vil registreres riktig ift. prosjektets "timesaldo". Kundene betaler forskuddsvis for sine timepotter, og det er dermed nødvendig å regne fakturering i antall timer og ikke i kroner og øre.