avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

TKroglund
CONTRIBUTOR **

Utskrift av ordrebekreftelse / arbeidsordre

av TKroglund
Status: Åpen

Etter at et tilbud er gitt, sendt og akseptert av kunde. Prosjektet er oppdatert med status i ordre skulle man gjerne ønske at det var mulig å sende en ordrebekreftelse til kunde.

 

I dag må man inn på tilbudet og endre tittel og legge til fritekst. Hadde vært grei med en funksjon hvor man kunne opprette en ordrebekreftelse basert på ett tilbud, knyttet til ett spesifikt prosjekt.

 

Det samme gjelder også behovet for å kunne ta ut en arbeidsordre basert på tilbud / ordrebekreftelse hvor priser ikke vises. I dag kan man velge å ikke vise priser basert på ett tilbud, men har egentlig behov for ulik informasjon til ulike brukergruppe og av den grunn har man behov for å holde disse dokumentene separert fra hverandre. I dag kan man i såfall kopiere tilbud, men det blir fort veldig uoversiktlig med mange tilbudsdokumenter.

 

 

 

3 Kommentarer
Tomas Amsrud
CHAMPION *
av Tomas Amsrud

Vi har også behov for denne funksjonen. Man kan jukse ved å lege en kopi av et tilbud og endre navn til Ordrebekreftlese, men det er en halvgod løsning. 

Kristin Hval
VISMA
av Kristin Hval

En løsning er å lage en tilbudsmal som heter og ser ut som en ordrebekreftelse/arbeidsordre med den teksten dere ønsker å ha. Jeg har laget en status for bekreftelse og satt den som tapt slik at den ikke påvirker estimert salgsverdi.

 

Trinnene for ordrebekreftelse blir slik:

 

  1. Åpne tilbudet dere har sendt til kunden og fått bekreftelse på.
  2. Kopier tilbud
  3. Endre mal til Ordrebekreftelse 
  4. Legg til e-post og send til kunde +endre status til ordrebekreftelse

Kopier tilbudet du har fått aksept påKopier tilbudet du har fått aksept påEndre mal til  OrdrebekreftelseEndre mal til OrdrebekreftelseSend til kunde og endre status til ordrebekreftelseSend til kunde og endre status til ordrebekreftelse

 

 

 

 

Tomas Amsrud
CHAMPION *
av Tomas Amsrud

Hei. Takk for svar.

Vi har allerede laget en slik mal. Men det største problemet med den er at fritekst-feltene overskrives. Dette er selvsagt nyttig, siden man f.eks kan legge inn en "Takk for din bestilling" tekst. Men veldig dumt hvis man har skrevet litt overordnet tekst i fritekstfeltet som bør være med på ordrebekreftelsen.

 

Et annet problem er hvis man ønsker å bruke den innebyggede send e-post funksjonaliteten. Da blir pdf-en forstatt med navn tilbud, og teksten og emnet kaller det fortsatt tilbud.

 

tilbud-som-epost.png