Mina produkter

Logga in Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
InSchool Svenska
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej Nicke, ta gärna kontakt med vår kundsupport så kan vi undersöka situationen via direkttjänsten. Du kan öppna en ticket genom att välja InSchool Info -sektionen och klicka på den blåa Support-knappen. Med vänliga hälsningar, Petra
Hej! Tyvärr så har vi inte här på Visma några tips att ge om något "lättare" sätt att föra in kodningen än att göra detta rad för rad.
Hej, Tack för din kontakt. Instruktionen du hänvisade till var lite bristfällig på den punkten, och har nu kompletterats. Man bör alltså kopiera i Primus denna modellblankett som finns att laddas ner på sidan, och till kopian byta Blankettens typ=Profil. Profilblanketten behövs för att kunna se /läsa den färdigt gjorda Plan för lärande dvs. profilblanketten "visar" Planen för lärande för de anslutningar som man väljer på profilblanketten t.ex. lärare, vårdnadshavare osv..
Ännu ett tillägg angående niornas uppgifter: Ubildningsstyrelsenhar meddelat oss att de kommeratt informera läroanstalterna inom den närmaste framtiden om vad som gäller kring KOSKI i februari. Håll alltså utkik efter meddelanden från UBS/KOSKI.
Hej Niklas, Du kan kontaktakundsupporten när det lämpar dig bäst. Vi betjänar 08:00 - 16:00 (mån-fre) på numret 06-320 2520 (allmänbildande utbildning) Vi hörs!