Darba laika plānošana
- "Nav darba attiecībās" plānā tiek attēlots kā pelēka rūtiņa ar diagonālu svītru.

- Plānā parādās zili (no citas struktūrvienības) darba laiki, ja personai tām pašām tiesiskajām attiecībām ir personu amatu dati citā struktūrvienībā un tur saplānoti darba laiki aktīvajā plānā.

Mani darba laiki
- Numo pievienota jauna flīzīte un sānu izvēlnē ir jauna sadaļa “Mana darba vieta”, kurā atrodas DLP pašapkalpošanās “Mani darba laiki”, kas pieejama visiem Numo lietotājiem.
- DLP plānotājs sadaļā “Dokumenti” var atzīmēt, kuru plāna versiju vēlas publicēt jeb padarīt pieejamu pašapkalpošanās sadaļā. Publicētam plānam pie nosaukuma ir kartītes ikona. Plāna versijai var arī atcelt publicēšanu.

- Sadaļā “Mani darba laiki” darbinieks redz tikai savus darba laikus no publicētiem plāniem. Darbi laiki ir par visiem amatiem un struktūrvienībām, kurās darbiniekam kaut kas ieplānots.
- Sadaļā “Mani darba laiki” darbinieks redz arī visas savas prombūtnes, neatkarīgi no plāna publicēšanas statusa.
- Sadaļā “Mani darba laiki” darbinieks redz arī plānotāja savadītās vēlmes (Nav pieejams, Vēlas strādāt, Nevēlas strādāt), kuras ir saņemtas no darbinieka.
- Darbinieks par darba laiku redz: sākuma laiks, beigu laiks, pusdienu pārtraukums (ja ir), darba vieta (ja ir). struktūrvienība, kurā šis laiks ieplānots, amats.
- Darbiniekam kalendārā darba dienas ir baltas, brīvdienas pelēkas, svētku dienas rozā - dienas tiek ņemtas no Numo globālā un organizācijas kalendāra.
- Darbinieks var navigēt pa mēnešiem un filtrēt kalendārā datus, kurus vēlas redzēt: Darba laikus, Prombūtnes, Vēlmes.
Sadaļa “Mani darba laiki” - datora skats:

Sadaļa “Mani darba laiki” - mobilais skats:

Uzzināt varāk par darba laika plānošanu >>
Uzzināt varāk par Mani darba laiki >>
Vairāk par citiem uzlabojumiem >>