Decembra jaunumi Numo!

autors Ieva Juraševska

Darba laika plānošana

1. "Nav darba attiecībās" plānā tiek attēlots kā pelēka rūtiņa ar diagonālu svītru.

IevaJuraevska_0-1765265259983.png

1. Plānā parādās zili (no citas struktūrvienības) darba laiki, ja personai tām pašām tiesiskajām attiecībām ir personu amatu dati citā struktūrvienībā un tur saplānoti darba laiki aktīvajā plānā.

IevaJuraevska_1-1765265259985.png

Mani darba laiki

1. Numo pievienota jauna flīzīte un sānu izvēlnē ir jauna sadaļa “Mana darba vieta”, kurā atrodas DLP pašapkalpošanās “Mani darba laiki”, kas pieejama visiem Numo lietotājiem.

IevaJuraevska_2-1765265292882.png

IevaJuraevska_3-1765265292884.png

1. DLP plānotājs sadaļā “Dokumenti” var atzīmēt, kuru plāna versiju vēlas publicēt jeb padarīt pieejamu pašapkalpošanās sadaļā. Publicētam plānam pie nosaukuma ir kartītes ikona. Plāna versijai var arī atcelt publicēšanu.

IevaJuraevska_4-1765265292887.png

IevaJuraevska_5-1765265292888.png

1. Sadaļā “Mani darba laiki” darbinieks redz tikai savus darba laikus no publicētiem plāniem. Darbi laiki ir par visiem amatiem un struktūrvienībām, kurās darbiniekam kaut kas ieplānots.
  2. Sadaļā “Mani darba laiki” darbinieks redz arī visas savas prombūtnes, neatkarīgi no plāna publicēšanas statusa.
  3. Sadaļā “Mani darba laiki” darbinieks redz arī plānotāja savadītās vēlmes (Nav pieejams, Vēlas strādāt, Nevēlas strādāt), kuras ir saņemtas no darbinieka.
  4. Darbinieks par darba laiku redz: sākuma laiks, beigu laiks, pusdienu pārtraukums (ja ir), darba vieta (ja ir). struktūrvienība, kurā šis laiks ieplānots, amats.
  5. Darbiniekam kalendārā darba dienas ir baltas, brīvdienas pelēkas, svētku dienas rozā - dienas  tiek ņemtas no Numo globālā un organizācijas kalendāra.
  6. Darbinieks var navigēt pa mēnešiem un filtrēt kalendārā datus, kurus vēlas redzēt: Darba laikus, Prombūtnes, Vēlmes.

Sadaļa “Mani darba laiki” - datora skats:

IevaJuraevska_6-1765265292890.png

Sadaļa “Mani darba laiki” - mobilais skats:

IevaJuraevska_7-1765265292892.png

Uzzināt varāk par darba laika plānošanu >>

Uzzināt varāk par Mani darba laiki >>

Vairāk par citiem uzlabojumiem  >>

Saņem jaunumus par šo ziņu savā e-pastā!

Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!

Sīkāk par abonēšanas iespējām