My Areas

Sign in Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Visma Kotisivu/Verkkokauppa
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
(updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎01-02-2018 14:04 )
Emmy Kurjenniemi
  • 0 Replies
  • 0 kudos
  • 193 Views

Tämä artikkeli käsittelee pankki- ja luottokorttimaksutapojen lisäämistä. Mikäli haluat tehdä maksutavan esim. laskulle tai noudolle, katso tämä artikkeli.

 

Voit valita Paysonin, PayPalin ja Checkoutin välillä. Etene näin:

 

1. Tutustu jokaiseen palveluntarjoajaan tarkemmin ennen päätöksen tekemistä. Hinnat vaihtelevat palveluntarjoajan mukaan.

2. Rekisteröidy valitsemasi palveluntarjoajan sivuille, jotta saat tarvittavat tunnukset ja muut tiedot. Nämä tiedot syötetään verkkokauppaan kohdassa Verkkokauppa -> Maksutapa ->  Luo uusi maksutapa -> Valitse joko Payson, PayPal tai Checkout.

 

maksutavat.jpg

 

 

3. Täytä tiedot

4.  Valitse miten henkilö- ja organisaationumero käsitellään kassalla tarkoittaa joko henkilötunnuksen tai y-tunnuksen kysymistä kassalla maksutavalla maksettaessa. Voit vaihtaa pakollisen joko piilotetuksi (hetua tai y-tunnusta ei kysytä lainkaan) tai valinnaiseksi (tiedon saa kirjoittaa, mutta se ei ole pakollinen). Jos sinulla on useita maksutapoja, käy asetukset läpi jokaisen maksutavan kohdalla.

5. Muista tallentaa ja julkaista, jotta muutokset tulevat voimaan!

6. Saat yleensä palveluntarjoajalta heidän maksupainikkeensa, jotka voit laittaa näkyviin sivuillesi, ks. esimerkki alla:

checkoutinmaksupainikkeet.jpg

Contributors