Visma Kotisivu/Verkkokauppa
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tervetuloa Visma Kotisivut ja Verkkokauppa yhteisöön!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa Kotisivuistamme ja Verkkokaupan hallinnasta. Löydät täältä käyttövinkkejä, joiden avulla pidät sivusi eloisena.

Recent topics

Taulukko Visma Verkkokaupassa/Visma Kotisivuilla
Teema vaikuttaa mm. fontteihin eli kirjaisimiin, väreihin ja taustakuviin. Katso ohjeet, miten vaihdat teeman.
Sait kesäkuussa 2018 Visma Kotisivuihisi ja Verkkokauppaan päivityksen,jonka myötä vanhempien teemojen tukeminen päättyy.
Olemme julkaisseet päivityksen Visma Verkkokauppaan. Päivityksessä huomioimme erityisesti EU:n uuden tietosuoja-asetuksen sekä toimme mukaan uusia teemoja verkkokaupan ulkoasuun.
GDPR - Miten EU:n uusi tietosuoja-asetus vaikuttaa Visma Verkkokauppaan? Suostumus Olemme lisänneet Visma Verkkokauppaan erillisenSuostumus-asetuksen, jonka avulla asiakkaasi antaa sinulle luvan käsitellä henkilötietoja, jotta ostotapahtuman ehdot täyttyvät. Verkkokauppaasi on lisätty yleinen suostumus -teksti. Sinun tulee muokata teksti sinun liiketoiminnallesi sopivaksi ja käyttää yhdessä tilauksen vahvistusnäkymässä. Voit muokataSuostumuksen ehtoja kun valitset Verkkokauppasi hallintanäkymästäKaupan asetukset - Suostumus. Anonymisointi Kun henkilön tietojen säilyttämiseen ei ole enää perustetta, henkilö voi vaatia henkilötietojen poistamista tai niiden anonymisointia. Suomen kirjanpitolaki menee kuitenkin GDPR:n edelle jolloin vain 10 vuotta vanhempi kirjanpitomateriaali voidaan poistaa. Anonymisointi tarkoittaa, että henkilö ei ole enää tunnistettavissa. Mikäli olet siirtänyt tilauksia integroituun taloushallinto-ohjelmistoon, voit anonymisoida verkkokaupassa henkilötiedot vain Visma Verkkokaupasta. Tämä tarkoittaa sitä, että anonymisointi ei vaikuta henkilötietoihin integroidussa taloushallinto-ohjelmistossa. Tilausten asiakastietoja voidaan anonymisoida kohdassaVerkkokauppa - Tilaukset. ValitseTilauksetja valitse asiakkaat, jotka haluat anonymisoida. Klikkaa tämän jälkeen Anonymisoi valitut. Kun tiedot ovat Anonymisoituniin asiakastiedot näyttävät tämänkaltaisilta: Tilausvahvistuksen kopio Verkkokaupan omistajalle voidaan lähettää tilausvahvistuksesta kopio sähköpostiin. Tilausvahvistuksesta on poistettu osa asiakastiedoista, kuten Laskutusosoite. Nämä tiedot ovat nähtävissä vain Visma VerkkokaupanTilaukset näkymästä tai integroidusta taloushallinto -ohjelmastasi. Tilausvahvistuksen kopio näyttää siis jatkossa tältä: Maksutietojen käsittely Mikäli käytätte verkkomaksujen palveluntarjoajaa, niin maksutiedot on aina siirretty salatusti verkkomaksujen palveluntarjoajan palveluun käsiteltäväksi. Olemme kuitenkin lisänneet vieläkin enemmän salausmenetelmiä maksutietojen käsittelyyn verkkokaupassamme, jotta tiedottallennetaan vieläkin turvallisemmin.