Minun alueeni
Apu

Sähköpostin lähetystavan määrittäminen

02-04-2024 07:27
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 27 Näytöt

Sähköpostilähetyksessä on  mahdollista käyttää vastausosoitteena yrityksen omaa sähköpostia tai määritellä sähköpostilähetykseen kokonaan oman sähköpostipalvelimen. Asetukset näkyvät yrityksen pääkäyttäjälle ja löytyvät "Hallinta"-valikon alta kohdasta "Sähköpostiasetukset".

 

Pääkäyttäjä pääsee muokkaamaan asetuksia klikkaamalla "Muokkaa"-painiketta. Vaihtoehtoja on siis kolme:

 

  • Fikuron sähköpostipalvelu: Tämä asetus on valittu oletuksena ja lähetys toimii kuten tähänkin asti. Vastaanottajalle näkyy siis lähettäjänä "no-reply.fikuro@visma.com" ja viesteihin ei voi vastata suoraan, koska paluuviestit menevät edellä mainittuun osoitteeseen.
SamiSoinila_0-1712034682178.png

 

  • Fikuron sähköpostipalvelu omalla osoitteella: Lähettäjänä näkyy oletuksena "Yrityksen nimi", ja sähköposteille voidaan määritellä vastausosoite, johon viestit palautuvat jos/kun asiakas vastaa viestiin. Näin vastausviestit saadaan käsiteltetäväksi yrityksen omaan sähköpostiin. Fikurosta lähteville viesteille voidaan määritellä myös CC ja BCC -kenttiin osoitteet, jolloin lähtevä sähköposti menee tiedoksi myös näihin osoitteisiin. Sähköpostiosoite, josta viestit lähetetään on edelleen "no-reply.fikuro@visma.com"
SamiSoinila_1-1712034878849.png

 

  • Oma sähköpostipalvelu: Mikäli yrityksellä on käytössään oma sähköpostipalvelu, voidaan sähköpostit ohjata lähtemään sen kautta. Tällöin myös lähettäjän sähköpostiksi voidaan määritellä haluttu oma osoite. Fikuroon pitää tässä yhteydessä määritellä myös sähköpostipalvelimen asetuksia, jotta lähetys tällä tavoin mahdollistuu.
SamiSoinila_2-1712034973081.png

 

Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!