Mijn Communities
Help

Nieuw Service Management Systeem en wijziging telefoonnummer per 1 december

door Henk Hesseling (Bijgewerkt ‎03-12-2021 07:25 door Arthur Kemp VISMA )

In eerdere berichten via e-mail en onze communities informeerden wij je over ons nieuwe Service Management Systeem en de wijziging van het telefoonnummer per 1 december. De aanpassing van ons telefoonnummer gaat samen met een ander telefoonmenu. Behalve dit, heeft de migratie ook gevolgen voor de bestaande requests en kennisartikelen. Wat betekent dit voor jou?

Telefoonnummer

Het nieuwe telefoonnummer voor contact met het Service Center is vanaf 1 december is 088-2302727. Het oude nummer vervalt dan ook per 1 december.

Keuzemenu

Het huidige keuzemenu met daarin de opties voor onze producten vervalt. Wel vragen we je het request nummer in te voeren.

Debiteurennummer

Het invoeren van jouw debiteurennummer is een vereiste. Wij gebruiken dit nummer om jou te herkennen als klant. Als je geen geldig debiteurennummer invoert, zal de verbinding na drie pogingen worden verbroken. Wij gaan er in dat geval vanuit dat je geen klant en/of geregistreerd contactpersoon van het Service Center bent. Via een e-mail heb je het debiteurennummer van jouw organisatie ontvangen.

Request nummer

Op basis van het request nummer verbinden we je met de Support Consultant die jouw request behandelt. Als deze medewerker niet beschikbaar is, verbinden we je met een collega in het juiste team.

Calamiteiten

In het geval van een ernstige calamiteit is er een alternatief in het menu om dit issue snel te kunnen melden. Deze optie gebruik je alleen als jouw bedrijfskritische processen in gevaar zijn. We brengen je dan in contact met de eerst beschikbare Support Consultant.

Telefonische beschikbaarheid

Ook gaan voor jullie de algemene openingstijden van het Service Center gelden. Het Service Center is bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur tot 18:00 uur.
Nieuw is de invoering van een standby regeling. Dit houdt in dat je ons op onderstaande tijden kunt bereiken als de (Saas) software niet beschikbaar is. De standby dienst is uitdrukkelijk niet bedoeld voor inhoudelijke ondersteuning.

 

Vanaf 1 december gelden de volgende tijden:

  • Online: 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Telefoon*: op werkdagen van 8:00 tot 18:00 uur
  • Stand by: op werkdagen 6:00 - 8:00 uur, 18:00 - 22:00 uur
  • Standby: in het weekend en op feestdagen 6:00 - 22:00 uur
    * Alleen mogelijk als er een vooraf een request is aangemaakt

Openstaande requests

Alle openstaande requests worden overgenomen in het nieuwe Service Management Systeem. Omdat de layout van het nieuwe systeem anders is, worden de requests opnieuw aangemaakt. De informatie uit het oude request wordt als PDF, voorzien van het oude registratienummer, toegevoegd. Het oude nummer is ook terug te vinden in het onderwerp. Als je contact met ons opneemt, gebruik dan altijd het nieuwe request nummer.

Historie

De historie van oude requests wordt niet gemigreerd. Wij gaan ervanuit dat als een request is afgesloten de vraag, de wijziging of het incident ook daadwerkelijk is afgehandeld.

Kennisartikelen

De kennisartikelen uit het huidige Service Management Systeem worden overgenomen in het nieuwe systeem. Deze artikelen zullen in de loop van december weer allemaal beschikbaar zijn. De release notes en gebruikershandleidingen zijn al beschikbaar op de Visma.net Payroll & HRM communities.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen?, stuur ons dan een e-mail.

 

Tip!

Lees de handleiding!

Bekijk ook eens deze korte filmpjes over de wijzigingen per 1 december.

2 Opmerkingen