Mijn Communities
Help

Vervanging nu ook in te stellen via Youforce desktop

door Remco te Ronde (Bijgewerkt ‎05-10-2022 16:40 door Remco te Ronde VISMA )

Voor de zomer hebben we gerealiseerd dat alle rollen in de Youforce app vervanging kunnen instellen. Omdat we alle functionaliteiten van de Youforce app ook altijd beschikbaar maken via een desktop/laptop kan vervanging nu ook worden ingesteld in de desktopversie van Youforce. Zo kan een manager of andere rol zijn taken voor ‘declaraties’ en ‘ziekteverzuim’ overdragen aan een collega.

 

Hoe navigeert een gebruiker er heen vanaf Youforce?

Via Portaalbeheer kan de beheerder van Youforce gebruikers toegang geven tot de tegel ‘vervanging’. Zodra de tegel is toegevoegd is het voor deze gebruiker zichtbaar als volgt:

Vervanging Youforce Portaal.png

 

 

Hoe navigeert een gebruiker er heen vanaf Home?

Organisaties die werken met Home als startpagina voor Youforce zullen zien dat de link naar ‘vervanging’ beschikbaar is in het onderdeel 'Jouw applicaties'

Vervanging Home.PNG

 

Hoe werkt het en hoe autoriseer ik managers en andere rollen?

In alle gevallen komt een gebruiker uit op het volgende scherm. Het instellen van een vervanger of het wijzigen van een bestaande vervanging werkt exact hetzelfde als beschreven in het eerdere nieuwsbericht.

RemcoteRonde_1-1664980369233.png

 

Ook hoe je via 'autorisatiebeheer' de rechten toekend aan managers, back-up managers en andere rollen lees je terug in het eerdere nieuwsbericht.

 

 

Hoe autoriseer je de tegel voor het Youforce portaal?

Via Portaalbeheer kan de beheerder van Youforce gebruikers toegang geven tot de tegel ‘vervanging’. 

Vervanging Portaalbeheer.PNG

5 Opmerkingen