Mijn Communities
Help

Alle notificaties in de Youforce App

door Rosa Carrasco Úbeda (Bijgewerkt ‎07-06-2024 15:35 door Rosa Carrasco Úbeda VISMA )

Vanaf 24 juni zal de Inbox in de Youforce-app nieuwe functionaliteiten bevatten.  Deze verbeteringen zijn bedoeld om de ervaring van gebruikers te optimaliseren en het beheer van notificaties efficiënter te maken.


Alle notificaties zichtbaar in de Youforce app inbox

 

Voorheen zag je in de Youforce app alleen notificaties die ook daadwerkelijk in de app afgehandeld konden worden. Inmiddels hebben we ervoor gezorgd dat de notificaties en taken van alle modules, zowel voor mobiel als voor desktop, zichtbaar zijn in de Youforce app inbox. Dit zorgt ervoor dat je als manager weet dat er nog meer taken voor je klaar staan die je op de desktop moet uitvoeren. 

 

Hierbij hebben we een aantal afbeeldingen toegevoegd hoe de notificaties van Beaufort (actieve signaleringen), verzuim en Self Service worden getoond in de Youforce app. 

 

  • Notificaties actieve signalering

RosaCarrascobeda_0-1717766887715.png

 

  • Notificaties Self Service

RosaCarrascobeda_1-1717766916395.png

 

  • Notificaties Verzuim Management

RosaCarrascobeda_2-1717766941442.png

 

Duidelijke indicatie welke notificatie je kan afhandelen in de Youforce App of in Mijn Youforce

 

Om het makkelijker te maken om te zien welke notificaties je direct op jouw mobiel kan afhandelen en voor welke je nog naar de Mijn Youforce zal moeten gaan, hebben we een icoon toegevoegd. Deze geeft duidelijk het onderscheid weer tussen deze twee soorten notificaties. 

 

RosaCarrascobeda_3-1717766970545.png

 

Langere notificaties leesbaar op mobiel

 

Voorheen werd een notificatie in de Youforce App getoond met een maximum van twee regels. Dit was geen probleem aangezien nog niet alle notificaties in de Youforce app inbox kwamen. Notificaties van bijvoorbeeld Beaufort kunnen een lange tekst bevatten en die zijn met deze wijziging ook goed te lezen. Je kan deze notificatie openklappen om alle tekst te kunnen lezen. 

 

RosaCarrascobeda_4-1717766997443.png

 

Verwijderen van notificaties

 

Het is al even beschikbaar, het verwijderen van notificatie in inbox van de Youforce App. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om de inbox op te schonen en alleen relevante meldingen te laten staan. Veeg naar links door de notificatie te verwijderen. Taken kunnen niet worden verwijderd; ze verdwijnen uit uw Postvak IN zodra ze voltooid zijn.

 

RosaCarrascobeda_5-1717767025492.png

 

 

We hebben deze nieuwe functies toegevoegd om ervoor te zorgen dat onze gebruikers goed geïnformeerd zijn over de HR-taken die men moet uitvoeren. Vanaf 24 juni kunnen ze direct genieten van al deze functionaliteiten in de huidige versie van de app. 

2 Opmerkingen