Mijn Communities
Help

Push notificatie beschikbaar in Youforce app versie 1.7.0

door Maarten VB (Bijgewerkt ‎06-09-2022 08:31 door Maarten VB VISMA )

Icon_inbox (1).png

Push notificaties zijn korte berichten die weergegeven worden op je telefoon zelfs wanneer de betreffende app gesloten is. Apple (iOS) noemt dit Berichten, Google (Android) heeft het over Meldingen.

 

MaartenVB_2-1662383794765.pngMaartenVB_1-1662383767007.png

Super handig om geïnformeerd te blijven over dingen die voor jou belangrijk zijn, vandaar deze uitbreiding van de Youforce app. HR is immers ook belangrijk voor jullie medewerkers.

Vanaf versie 1.7.0 van de Youforce app zullen medewerkers een push notificatie ontvangen wanneer een declaratie is afgekeurd. De melding is kort, bondig en actiegericht.

 

Klik je op de notificatie dan openen we direct de afgekeurde declaratie zodat je deze kunt verbeteren en opnieuw kunt indienen. Uiteraard passen we tijdens het openen van de Youforce app de authenticatie toe (biometrisch of PIN).

 

Hoe kan ik push notificaties ontvangen?

Zoals eerder vermeld is deze functionaliteit beschikbaar vanaf versie 1.7.0. Installeer (of update naar) deze versie als dat nog niet gebeurt is.

 

De volgende keer dat je de Youforce app opent, vragen we je om toestemming om notificaties te ontvangen.

Consent-iPhone.png
En dat is het! De volgende keer dat iemand een declaratie van jou afkeurt, wordt je actief geïnformeerd zodat je weer snel actie kunt ondernemen om de declaratie toch vergoed te krijgen.

Voor de beheerders

We starten met een push notificatie voor afgekeurde declaraties omdat deze als meest belangrijk werd ervaren tijdens onze onderzoeken.

 

Samen met een groep klanten gaan we ervaren wat het voor gebruikers (medewerkers, managers,SA, etc.) betekent als we meer soorten notificaties gaan versturen.

 

We willen er met de push notificaties immers voor zorgen dat je goed geïnformeerd bent; niet te weinig, maar zeker niet teveel.

 

Zowel Apple als Google hebben de laatste tijd allerlei verbeteringen aangebracht als het gaat om push notificaties. Naast het uit- en aanzetten, kun je bepalen waar ze worden weergegeven, in welke vorm (kort of lang) en wanneer ze worden weergegeven bijvoorbeeld.

 

Kortom, heel veel mogelijkheden die de gebruiker in staat stelt om de optimale balans in te richten tussen gestoord worden en geïnformeerd worden.

 

Wil je daar nog meer over weten, bezoek dan eens deze pagina’s:

4 Opmerkingen