Mijn Communities
Help

Denk mee over de ontwikkeling van Visma eAccounting

door Jim Zwetsloot (Bijgewerkt ‎21-02-2024 10:48 door Jim Zwetsloot VISMA )

We nodigen al onze gebruikers uit om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van Visma eAccounting. Vanaf vandaag hebben we in het Support portal een nieuw onderdeel waar je jouw ideeën en wensen met ons kunt delen. Heb je een suggestie voor verbetering, wil je graag dat bepaalde functies worden uitgebreid of mis je iets essentieels? Aarzel dan niet om je ideeën met ons te delen door een nieuw idee toe te voegen in het portaal. 

 

Support portal: ons belangrijkste communicatiekanaal

De Support portal wordt ons belangrijkste communicatiekanaal voor alle gebruikers, waardoor we waardevolle inzichten krijgen over Visma eAccounting. Hier kunnen ook ideeën over Advisor, Financial Overview en de Online Samenstel-assistent worden gemeld. Bovendien zijn alle ingediende ideeën voor andere gebruikers zichtbaar.

 

ideeen salesforce.png

 

Door linksboven op de filterknop te klikken (waar nu ‘Alle gepubliceerde ideeën’ staat) kun je de ideeën filteren op bijvoorbeeld ‘Mijn ideeën' of enkel de ideeën voor Visma eAccounting of Advisor.

 

Dien je idee in

We willen je vragen om voor het indienen van een nieuw idee te controleren of het idee al bestaat om dubbele ideeën te voorkomen. Bestaat het idee al? Geef dan simpelweg je stem en voeg eventueel nog een opmerking toe aan het reeds bestaande idee.

 

idee stemmen.png

 

Klik op de knop 'Klik hier om een nieuw idee aan te maken' om een nieuw idee aan te maken. Zorg ervoor dat je het idee zo gedetailleerd mogelijk beschrijft en duidelijk aangeeft welke toegevoegde waarde het idee heeft voor jouw onderneming.

 

idee - nieuw idee.png

 

Na het indienen kunnen andere gebruikers stemmen op jouw idee, wat ons een goed beeld geeft van hoeveel gebruikers jouw idee interessant vinden. Houd er rekening mee dat we alle ideeën eerst controleren op bijvoorbeeld volledigheid en dubbele invoer. Hierdoor kan het even duren voordat het idee zichtbaar wordt in het portaal.

 

Wat doen we met je ideeën en verbeterpunten? 

Wij verzamelen alle ideeën uit de ideeënbank, waar ze uiteraard voor jullie ook zichtbaar blijven. Wanneer het ontwikkelingsplan opgesteld wordt, nemen we alle feedback mee bij het bepalen van de prioriteiten voor de ontwikkeling. Indien een wens vaak is gemeld, dan kan dit een goede reden zijn om deze in het plan op te nemen. Houd er rekening mee dat we helaas niet alle feedback op zullen nemen in de software. Wanneer we besluiten om met een idee aan de slag te gaan of wanneer een idee is geïmplementeerd, zal je dit ook zien aan de status van het idee.