Mijn Communities
Help

Dubbel ingelezen Bunq transacties

door Mayron Beudeker (Bijgewerkt ‎21-06-2023 09:53 door Ronald Harmsen VISMA )

Door een fout in de koppeling met Bunq zijn er helaas bij diverse klanten met een Bunq-rekening oude transacties opnieuw ingelezen in eAccounting..
De fout is ontstaan na een belangrijke update aan het platform, en wij zijn momenteel druk bezig met het vinden van een manier om alle niet-afgestemde dubbele transacties weer te verwijderen. Dus kom je duplicaten van eerdere transacties in jouw administratie tegen, dan adviseren we je om deze niet te verwerken, maar gewoon te laten staan.
Onze excuses voor het ongemak.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen deze worden gedeeld in dit community-bericht.

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er een update is geplaatst, dan abonneer je je op dit community-bericht door via de menu-knop te kiezen voor ‘Abonneren.’

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 8-6-2023:
Wij hebben een mogelijk oplossing gevonden en zijn op het moment bezig om deze te testen.
We verwachten morgen weer een nieuwe status update te kunnen geven.

Update 12-6-2023:
Goed nieuws! De tests zijn succesvol afgerond!
Uit voorzorg wordt de oplossing gefaseerd uitgerold, en naar verwachting zal dit vandaag worden opgestart. Zodra daar meer over bekend is laten we dat weten.

Update 13-06-2023:
De verwijdering van de dubbele Bunq transacties is momenteel in volle gang, en zal naar verwachting in de loop van de dag volledig zijn afgerond.

Update 13-06-2023:
De dubbele transacties (niet verwerkte) zijn inmiddels verwijderd!
We zijn echter nog wel aan het onderzoeken of, en zo ja welke van de dubbele transacties onterecht zijn verwerkt. Meer informatie daarover volgt nog.

Update 14-06-2023:
We hebben helaas geconstateerd dat de dubbele transacties m.b.t. boekjaar 2021 (en begin 2022) niet zijn verwijderd, en dit heeft nu onze volle aandacht. We houden je op de hoogte!

Update 16-06-2023:
Het kan zijn dat er nog dubbele transacties van 2023 aanwezig zijn in eAccounting, en er wordt momenteel aan een oplossing gewerkt om deze, en ook de andere dubbele transacties (2021/2022 ) te verwijderen.
De oplossing wordt momenteel volop getest, en we komen er spoedig op terug!

Update 20-06-2023:
De oplossing is inmiddels succesvol doorgevoerd, en daarmee zijn nu alle niet afgestemde dubbele Bunq  banktransacties uit eAccounting verwijderd!
Bij de klanten die de dubbele mutaties wel hebben afgestemd, zal nog een vervolgstap komen. Wij informeren deze klanten afzonderlijk.

 

3 Opmerkingen