Mijn Communities
Help

Duidelijk overzicht met het nieuwe rapport Ouderdomsanalyse-facturen

door Arnold Westra

Met het nieuwe rapport kan je een duidelijk overzicht maken van alle inkoop- en verkoopfacturen door de tijd heen.

 

RapportOuderdomsAnalsye.jpg

 

Zo kan je per debiteur/crediteur zien wat het totaalbedrag is wat nog open staat, maar ook of de facturen wel of niet vervallen zijn. Indien gewenst kan specifiek één debiteur of crediteur worden opgeroepen waarbij je kan aangeven wat de stand van zaken is op een bepaalde datum.

 

RapportSelectieOuderdomsAnalsye.jpg

 

Het rapport zal worden gegroepeerd met een interval van 30 dagen, waardoor in één oogopslag duidelijk is hoelang facturen al open staan.

 

RapportAfdrukOuderdomsAnalsye.jpg

 

Wil je ervoor zorgen dat je je facturen sneller betaald krijgt? Dan raden we aan om ook eens te kijken naar debiteurenbeheer Outstanding24,  die een directe koppeling met Visma eAccounting aanbiedt.

Facturen waarvan de betalingsvoorwaarden in Visma eAccounting zijn overschreden, worden automatisch in Outstanding24 ingeladen. De klant ontvangt dan bijvoorbeeld automatisch betalingsherinneringen per e-mail, en is dit niet succesvol dan stroomt de klant daarna vanzelf de incassofase in en wordt er een dossier opgebouwd om over te dragen aan, indien wenselijk, een deurwaarder.

 

Kortom, dat scheelt een hoop kopzorgen en handmatig werk! Vraag nu een demo aan waarin we je de mogelijkheden laten zien voor jouw bedrijf.