Mijn Communities

Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Financieel inzicht met Visma eAccounting en Financial Overview

(updated by Mayron Beudeker VISMA ‎12-09-2018 09:37 )
Mayron Beudeker

 Tip&truuk.jpg

 

Het doel van een boekhoudpakket is natuurlijk om financieel overzicht te creëren zodat je indien nodig, tijdig kunt bijsturen.

 

Visma eAccounting biedt diverse manieren om het gewenste financieel inzicht te krijgen. Zo biedt het dashboard een grafisch overzicht van de in- en verkoopfacturen, de liquiditeitsprognose, en het resultatenoverzicht. De grafieken zijn interactief waardoor je eenvoudig kunt doorzoomen.

 

Heb je behoefte aan meer financiële gegevens, raadpleeg dan de Analyse via het linkermenu 'Boekhouding'. Via de Analyse krijg je een overzicht van alle grootboekrekeningen, de balans en de resultatenrekening. Erg handige om te zien hoe je er als bedrijf financieel voor staat.

 

Wil je nog meer inzicht in je resultaten en periode vergelijkingen maken, dan is Visma Financial Overview ongetwijfeld iets voor jou. Voor meer informatie daarover maak je gebruik van deze link.