Mijn Communities
Help

Gepland in Visma eAccounting

door Bob Huisman (Bijgewerkt ‎06-06-2018 16:09 door Bob Huisman VISMA )

Deze week starten de laatste testen voor de nieuwe e-invoice mogelijkheden in Visma eAccounting. De factuurservice Visma AutoInvoice wordt dan beschikbaar gemaakt in Visma eAccounting. Deze factuurservice maakt het mogelijk om aan je klanten een e-invoice te kunnen sturen. Ook wordt het mogelijk om e-invoices te ontvangen.

Een e-invoice wordt automatisch in het ontvangende boekhoudpakket geregistreerd, inclusief de PDF. Ook wordt de leverancier, indien nog niet bekend, aangemaakt. Naast de tijdbesparing voor de ontvanger, is deze wijze van factureren ook veiliger en is de kans groot dat de factuur ook sneller wordt betaald! 

 

Visma AutoInvoice wordt een factuurservice genoemd omdat naast de e-invoice mogelijkheid ook het versturen van een e-mail met downloadlink (oa. UBL, PDF, XML) wordt ondersteunt. Deze keuze wordt automatisch gemaakt als de ontvangende partij (uw klant) geen e-invoice kan ontvangen. Als er ook geen e-mail adres beschikbaar is dan print Visma AutoInvoice de factuur en verstuurt deze per post naar uw klant.

 

Als u facturen in PDF formaat krijgt aangeleverd van uw leverancier dan kan Visma AutoInvoice de PDF scannen en omzetten in een e-invoice, zodat u deze concept-inkoopfactuur niet hoeft in te voeren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de prijzen, dan vindt meer informatie op deze pagina.


Met vriendelijke groet,
Bob/Product Manager