Mijn Communities
Help

Koppel met Nmbrs en krijg ondersteuning bij hr-taken

door Anonymous (Bijgewerkt ‎12-03-2019 12:22 ( )

Ben je werkzaam als hr-medewerker en werk je met Visma eAccounting? Door jouw Visma-software eenvoudig te koppelen met Nmbrs® hou je meer tijd over voor de belangrijkste hr-taak: het optimaal inzetten van nieuwe en bestaande medewerkers.

 

Met deze koppeling worden loonjournaalposten automatisch ingelezen in jouw Visma-software. Wanneer er sprake is van terugwerkende kracht (TWK) wordt er een correctiejournaalpost ingelezen.

nmbrs-logo.jpgHet internationale hr & payroll-platform Nmbrs® ondersteunt je bij alle bijbehorende processen zoals:

 • Verlofregistratie
  Registreer en verwerk de inkomende verlofaanvragen van je medewerkers automatisch, eenvoudig en snel.
 • Verzuimregistratie
  Verwerk en begeleid verzuim cases volgens de Wet verbetering Poortwachter. Voorkom dubbele invoer middels koppelingen met verzuimapplicaties.
 • Hr-cases & workflows
  Organiseer alle belangrijke issues omtrent (potentiële) medewerkers in cases en voeg direct een workflow toe aan deze case.
 • Hr-documenten
  Genereer automatisch documenten met gegevens die direct uit de nmbrs®-applicatie komen middels de Nmbrs® Microsoft Word add-on.
 • E-mail-integratie
  Een ontvangen e-mail kan eenvoudig toegevoegd worden aan je Nmbrs®-account. Start vanuit deze e-mail direct een workflow en wijs taken toe aan specifieke gebruikers.
 • Digitaal dossier
  Het complete hr-dossier van jouw medewerkers op een op een veilige plek.

Eerst proberen?

Voordat je begint met Nmbrs® heb je de mogelijkheid om een free trial aan te vragen. Hiermee kun je 30 dagen lang gratis gebruikmaken van alle functionaliteiten in Nmbrs®, testen met demobedrijven of desgewenst al klanten, bedrijven of medewerkers invoeren.

Over Nmbrs

Nmbrs is een in Amsterdam gevestigde hr- en payrollsoftwareleverancier voor de Nederlandse en Zweedse markt. Bij de ontwikkeling van de hr- en payrollsoftware ligt de nadruk op de rol van hr. Door alle sleutelgebruikers – inclusief de medewerker – te betrekken, zorgt Nmbrs ervoor dat met minimale inspanning een optimale hr-dienstverlening kan worden verleend. Deze focus staat, samen met efficiëntie, automatisering, gebruiksvriendelijkheid en continue innovatie, aan de basis van de software. Met een levendig team gebruiken zij deze basis om voort te bouwen aan de missie om de beste online hr- en payrollsoftware wereldwijd te ontwikkelen.

 

Direct naar de koppeling