Mijn Communities
Help

Storing verholpen! N-codes als Referentie bij banktransacties directe bankkoppeling

door Remko Gerritsen (Bijgewerkt ‎02-04-2020 15:08 door Remko Gerritsen VISMA )

NIEUW! community-storing-opgelost.jpg

Storing opgelost! Visma eAccounting: N-codes als Referentie bij banktransacties directe bankkoppeling

 

Statusupdate 02-04-2020:

De eerste signalen die we hebben ontvangen duiden erop dat de storing lijkt te zijn verholpen.

Indien vanaf vandaag nog steeds ingelezen banktransacties via een directe bankkoppeling voorzien zijn van een N-code; neemt u dan contact op met onze supportafdeling.

 

Statusupdate 01-04-2020:

De eerder genoemde oplossing is zojuist doorgevoerd. De verwachting is dat de eerstvolgende ingelezen banktransacties (02-04-2020) weer de juiste referentie zullen hebben in Visma eAccounting. Het is helaas niet mogelijk om de referenties van reeds ingelezen banktransacties met terugwerkende kracht te wijzigen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor het begrip.

 

Statusupdate 31-03-2020:
Er staat een oplossing klaar die ervoor moet zorgen dat de juiste bankreferenties weer worden gebruikt.
Helaas heeft het uitrollen van deze oplossing vertraging opgelopen door recente restricties bij onze platformleverancier, Microsoft Azure.
Dit heeft ermee te maken dat hun platform in verband met ontwikkelingen rond het coronavirus veel zwaarder belast wordt dan normaal.
We onderzoeken alle opties die we in deze omstandigheden hebben om ervoor te zorgen dat de juiste referenties zo snel mogelijk weer kunnen worden uitgelezen.
Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, zullen wij dit hier vermelden.
Onze excuses voor het ongemak en dank voor het begrip.
 
27-03-2020:
 

Bij sommige klanten met een directe bankoppeling verschijnt sinds 25-03 (transacties 24-03) in veld Referentie een N-code in plaats van de standaard omschrijving banktransactie. Bij het afstemmen wordt wel de volledige omschrijving van de banktransactie zichtbaar.  

 

We proberen deze storing zo spoedig mogelijk te verhelpen. Echter zijn we hier ook in afhankelijk van een 3e externe partij. 

 

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

4 Opmerkingen