Mijn Communities
Help

Visma neemt Roxit Groep over

door Tamara Jonkers (Bijgewerkt ‎11-02-2019 13:25 door Tamara Jonkers VISMA )

Visma Group heeft met Main Capital overeenstemming bereikt over de overname van Roxit Groep. Roxit Groep is één van de toonaangevende spelers op de Nederlandse markt van cloudsoftware voor (semi)overheden.

 

Hoofdkantoor Visma-350x263.jpgVisma is in de afgelopen 12 maanden snel gegroeid in Nederland door een aantal overnames, waaronder Visma Connect (EBPI), Raet, ProActive, Idella en PinkWeb. Met de overname van Roxit Groep blijft Visma zich met een omzet van nu meer dan € 285 miljoen en 2.000 medewerkers in deze strategisch belangrijke regio verder ontwikkelen, en wordt de leidende marktpositie in Noord-Europa opnieuw versterkt.

 

Roxit Groep is een Nederlands softwarebedrijf met bijna 250 medewerkers, dat SaaS-oplossingen levert met een uitgebreid scala aan functionaliteit aan ruim 500 klanten in Nederland. Roxit Groep versterkt de positie van Visma als marktleider op het gebied van e-Overheid in Nederland, met oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van overheids­organisaties in hun relatie met burgers en bedrijfsleven.

 

Visma neemt Roxit Groep over van Main Capital, een strategische investeerder in de Noordwest-Europese softwarebranche.

 

Lees meer op de Visma blogsite.