Mijn Communities
Help

Webinar: Van digitale werkbon naar factuur met Visma eAccounting en OutSmart

door Vivian Hertzberger (Bijgewerkt ‎12-04-2024 10:54 door Vivian Hertzberger VISMA )

Van digitale werkbon tot betaalde factuur zonder gedoe

 

De combinatie van je boekhouding in eAccounting en de koppeling met Outsmart is dé oplossing voor jouw bouw- facilitair- en installatiebedrijf, beveiligingsbedrijf of hoveniersbedrijf om voortaan probleemloos en gemakkelijk je werkbonnen te beheren. Met Outsmart registreer je eenvoudig je gewerkte buitendiensturen digitaal en factureer je automatisch.

 

Als eigenaar van een bouw-, installatie-, beveiligings- of schoonmaakbedrijf ken je ongetwijfeld de administratieve uitdagingen die gepaard gaan met het bijhouden van werkbonnen. Van vergeten uren en materialen tot bonnen die verloren gaan in de chaos van het werk - het is een uitdaging om alles nauwkeurig te documenteren voor foutloze facturatie. Met de integratie tussen eAccounting en Outsmart wordt dit een fluitje van een cent en ervaar je de volgende voordelen: 

  • Eenvoudig projecten uit eAccounting direct inladen in Outsmart en andersom
  • Relaties/debiteuren uit Outsmart naar eAccounting en andersom
  • Artikelen uit eAccounting direct inladen in Outsmart en andersom
  • Werkbonnen van Outsmart naar eAccounting direct omgezet als digitale (concept)factuur
  • Werkbon als pdf met foto’s en handtekening van de klant als bijlage bij de factuur.

In ons webinar, in samenwerking met OutSmart, laten we je zien hoe je tijd kunt besparen en efficiënter kunt werken. Ontdek hoe je met gemak werkbonnen beheert. Bekijk de webinar hieronder of probeer Outsmart gratis